Last Train Home-RUNE

Savaşın harap ettiği çorak arazinin derinliklerinde umutsuz bir göreve çıkın. Amacınız Çekoslovak askerlerini zırhlı bir trenle evlerine geri döndürmek, ancak önünüzdeki yol tehlikelerle dolu. Rusya'nın Kızıl ve Beyaz Orduları arasındaki acımasız bir iç savaşın ortasında kalan biriminiz savaş formunda kalmalı, sahip olduğunuz az sayıdaki kaynağı yönetmeli ve ne pahasına olursa olsun moralini korumalıdır. Dondurucu soğuğun ve acımasız ortamın sizi sınırınıza kadar zorlayacağı Sibirya'nın kasvetli ve acımasız manzarasında maceraya atılabilirsiniz. Kaynaklar kısıtlı ve mürettebatınız tükenmiş durumda ancak ilerlemeye devam etmelisiniz.
Çatışmanın tam ortasında yolculuk ederken savaşın dehşeti etrafınızı saracak. Görevinizin sonucunu belirleyecek gerçek zamanlı savaşlara girerken lejyonunuzun kaderi birkaç kilit askerin eylemlerine bağlıdır. Birliklerinizi korumak ve görevinizi tamamlamak için elinizdeki her beceriyi kullanarak taktiklerinizi akıllıca seçmelisiniz. Dikkatli bir eğitim ve gelişimle, mangalarınız yollarına çıkan her türlü zorlukla yüzleşmeye hazır, tecrübeli yoldaşlardan, erkek ve kız kardeşlerden oluşan bir lejyon haline gelecektir.


Yolculuk boyunca vereceğiniz kararlar yoldaşlarınızın kaderini belirleyecek. Çekoslovak Lejyonu'nun tarihi olaylarından ve Büyük Savaş'ın ardından yeni kurulan cumhuriyetlerine dönme kararlılıklarından ilham alan bu görev, cesaretinizi ve hayatta kalma isteğinizi sınayacak. Eve Dönüş Son Treni sizin elinizde.

  • SAVAÅžLARINIZI SEÇİN: Uzman savaÅŸ becerilerinin, planlamanın ve üstün taktiklerin sizi zafere taşıyacağı bir dizi gerçek zamanlı görevde ekibinizi konuÅŸlandırın ve çeÅŸitli hedefleri tamamlayın.
  • ASKERLERÄ°NÄ°ZÄ° DONATIN: Yeni becerilerin kilidini açarak ve daha iyi ekipmanlar toplayarak adamlarınızın seviyelerini yükseltin; hikayelerini keÅŸfedin, madalyalar atayın ve sıralamalarda yükselmelerine yardımcı olun.
  • MÃœRETTEBATINIZI YÖNETÄ°N: Askerlerinizi trende savaÅŸ dışı görevlere yönlendirin. EÅŸyalar üretin, yaralılarınızı iyileÅŸtirin ve eve dönüş yolculuÄŸunuz için moralinizi yeniden saÄŸlayın.
  • TRENÄ°NÄ°ZÄ° YÃœKSELTÄ°N: Vagonları ve lokomotifi yükselterek zırhlı treninizin tüm potansiyelini açığa çıkarın ve trenin çalışır durumda kalması için önemli bakım çalışmalarını denetleyin.
  • SÄ°BÄ°RYA'DA YOLCULUK: Sibirya'nın uçsuz bucaksız karlı alanlarında iç savaÅŸ ÅŸiddetlenirken malzemeleri stoklayın ve ticaretini yapın, yeni müttefikler edinin ve kriz üstüne krizin üstesinden gelin.
  • TARÄ°HSEL OLAYLARA DAYALI: Eve Son Tren, Çekoslovak Lejyonunun deneyimlerini ve Birinci Dünya Savaşı sırasında Ä°tilaf Devletleri adına verdikleri kahramanca mücadeleyi anlatan ilgi çekici bir anlatıdır.

Tür: Strateji
GeliÅŸtirici: Ashborne Games
Yayımcı: THQ Nordic

Sürüm Adı: Last.Train.Home-RUNE
Boyut: 18,4 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://trbbt.net/pzq7iswejt7c/rune-last.train.home.iso.html
https://nitroflare.com/view/064EFB5C915FAEF/rune-last.train.home.iso
https://drop.download/zssevktyn4os