The Lamplighters League-FLT

Lamplighters League'de ucuz maceralarla dolu bir dünyada gizlice sızın, çalın ve ateş edin! Dünya çapında çeşitli heyecan verici mekanlarda gezinin ve stratejik sıra tabanlı dövüşlerde düşmanlarınızı zekanızla alt edin; kartlarınızı doğru oynarsanız dünyayı kurtarabilirsiniz.
The Shadowrun Trilogy ve BATTLETECH'in yaratıcıları Harebrained Schemes, size Banished Court adlı zalim bir tarikatın dünya hakimiyetinin eşiğinde durduğu alternatif 1930'larda geçen yepyeni bir dünya getiriyor. Binlerce yıl boyunca bu uğursuz entrika ile planları arasında duran tek şey, Lamplighters League olarak bilinen bir grup kahraman bilim adamıydı.
Ne yazık ki, en iyinin en iyisi gitti, bu yüzden şimdi sıra en kötünün en iyisine kalmış.
Eşsiz yeteneklere ve unutulmaz kişiliklere sahip uyumsuzlardan ve hainlerden oluşan bir ekip kurun ve gerçek zamanlı sızma, sıra tabanlı taktiksel savaş ve karakter odaklı macera ve entrika dolu bir hikayenin karışımıyla Banished Court'u dünyanın sonuna kadar kovalayın. .


Strateji Stilde Hikayeyle BuluÅŸuyor

  • Benzersiz, dinamik karakterlerden oluÅŸan bir takımı kontrol edin ve onların takımdaki özel taktik yeteneklerini ve rollerini öğrenin. Onları görevlere götürerek hikayelerini ve yaÅŸadıkları dünyayı öğrenin; her uyumsuz, savaşın gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtirebilecek benzersiz hareketlerle dövüşe kendi tarzını getirir.
  • ÇeÅŸitli heyecan verici mekanları keÅŸfedin ve iÅŸler kızışmadan önce savaÅŸ alanını araÅŸtırın: gerçek zamanlı sızma oyununda düşmanların yanından gizlice geçin, başıboÅŸ kalanları hızla ve sessizce yakalayın ve mücadelede avantaj elde etmek için ekibinizi konumlandırın.
  • Heyecan verici, sıra tabanlı savaÅŸta ajanlarınızın elindeki her avantajı ve kirli numarayı kullanın. Sürgün Edilen Saray'ın büyüyen tehdidine ayak uydurmak için ajanlarınıza geliÅŸmiÅŸ yetenekler, donanımlar ve güçlendirmeler ekleyin!

Kıyamete Geri Sayıma Karşı Yarış
  • Tersanelerden çöllere, kentsel ve vahÅŸi ormanlara kadar 1930'ların alternatif tarih dünyasında Sürgün EdilmiÅŸ Saray'ı kovalayın. Seçimlerinizi küresel düzeyde yönetin ve düşmanınızın çarpık planlarını ilerletmesini engellemeye çalışın!
  • En kötünün en iyisinden yeni müttefikler toplayın: Dünyayı kanun kaçakları ve dışlanmışlar için tarayın ve Sürgün Divanı onları ilk yakalamadan önce onları kendi tarafınıza getirin!
  • Her görev, ekibinize yeni kaynaklar kazandırır ve yeteneklerini geliÅŸtirir; ancak dikkatli olun, stres ve yaralanmalar olumsuz sonuçlara yol açabilir!

Sürgün Divanı'nın dünyayı kendi çarpık istekleri doğrultusunda yeniden şekillendirmesini engelleyebilir misiniz? Bunu öğrenin… Lamplighters Ligi ve Dünyanın Ucundaki Kule!

Tür: Macera, RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Harebrained Schemes
Yayımcı: Paradox Interactive

Sürüm Adı: The_Lamplighters_League-FLT
Boyut: 11,2 GB
Bağlantılar: STEAM |


 






Kod:


https://trbbt.net/ov5htj2c2gk6/flt-the_lamplighters_league.iso.html
https://nitroflare.com/view/CC9C14211EC8962/flt-the_lamplighters_league.iso
https://drop.download/htqd2268c9d6