KUR-DARKSIDERS

Robot örümcekler insanları öldürmeye ve etlerini giymeye başlayana kadar Mars kolonisinde her şey yolundaydı. Şimdi, katliamın içine dalıp tekrar günü kurtarmanız gerekiyor, yoksa serbest çalışan kiralık cinayet profilinizden muhtemelen kötü bir puan alırsınız. 90'ların klasik nişancı oyununda kara mizahla dolu bu oyunda drone'ları yok edin, robotları yok edin ve kafatası taşıyan spiderdroidleri ezin.
Yine de iyi haber, işi halletmek için emrinizde tamamen denenmemiş ve inanılmaz derecede tehlikeli bir teknoloji var. Ölümcül bir et robotunun gövdesini tekmeleyerek temizleyen Mukavemet Artırılmış Bot'a ne dersiniz? Evet. Hepsi bu değil! Bot atlar, Bot kayar ve Bot, düşmanlarınızı, yeterince parası olan bir dalış bar fedaisi gibi havada uçar.
Epidermisle süslenmiş bir sürü çileği tekmeleme fikri eski kan pompalamayı getirmezse, önce bir doktora görünün, sonra silah konuşalım. Bizde var, onlardan bir sürü var ve kesinlikle patlıyorlar. Sadece düşmanlarının içini boşaltmak için çok mu iyi? Onlara küçültme ışınıyla vurmaktan çekinmeyin ve minik formları, süslü ayak hareketlerinizin hava iltifatları arasında süzülürken çılgınca gülün.
Klasik grafiklerin sizi aldatmasına izin vermeyin, kaputun altında KUR, yalnızca nostaljik değil, aynı zamanda seçici modern FPS hayranlarına da hitap edecek eklemelere sahip tam özellikli bir nişancı oyunudur. 20'den fazla el yapımı seviye boyunca bir yıkım yolunu alevlerken, lo-fi kanın derinliklerine gireceksiniz. Size eşlik etmek için, sürüş müziği, siz ve maaş günü arasında duran ölümcül metal sürüsünü ortadan kaldırırken çılgın temponun ilerlemeye devam etmesine yardımcı olacak.


Özellikler

  • Bot - robotik kötülük dalgaları arasında yolunuzu tekmeleyin, delin ve parçalayın.
  • Altı benzersiz ortamda sırlarla ve 90'ların mizahıyla dolu 20'den fazla seviye.
  • Gatling lazerleri, büzülme ışınları, açıklanamayan çift ayaklı tekmeler… ve tabii ki… bir av tüfeÄŸi ile dolu gereksiz bir radyasyon cephaneliÄŸi.
  • Tamamen seslendirilmiÅŸ karakterler - sümüksü bir kurumsal yardakçı tarafından sipariÅŸ alın, o kadar gerçekçi ki, günlük iÅŸinizde olduÄŸunuza yemin edeceksiniz.
  • Altın kalpli insan eti giyen ÅŸeytani robotlar (muhtemelen)!
  • Çarpıcı metal ve elektronik müzikler, haydut yapay zekayı avlamak için mükemmel.

Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Really Ragdoll
Yayımcı: The Quantum Astrophysicists Guild

Sürüm Adı: KUR-DARKSIDERS
Boyut: 1.5 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/BEBCBD5ABC45888/ds-kur.iso
https://drop.download/243hz4gz87s7/ds-kur.iso
https://turb.cc/194mt99iex24/ds-kur.iso.html