Kung Fu Jesus-CODEX

Rock, Paper, Shotgun tarafından "Mescaline'de Öfke Sokakları" olarak tanımlanan, kilidi açılabilir kombolar, özel yetenekler ve birbirine bağlı 3 hikaye yolu ile hikaye odaklı bir RPG beat'em - Kung Fu Jesus , oyuncuları bir Kötüleşen zihinsel durumuyla uğraşırken "deli". Yakında onun gerçekliğini bulur şizofren dünyasına bir komik bir bakış onun hakkında okuduğu her şeydir (David Icke, İncil ve Carlos Castaneda ila Canlı Onlar ), Kung Fu İsa, düşünce komplo biz neydi keresinde göstereceğim efsane, efsane artık gerçek - başlı başına korkunç bir düşünce.
Usta vuruÅŸlar ve boÄŸuÅŸma teknikleri!
Usta katanalar, bıçaklar, silahlar, sihirli kılıçlar ve lazerler fırlatın!
Uzaylı manzaraları ve gök uçakları keşfedin, dövüş sanatlarının ve askeri sınıf silahların gücüyle insanlarla ve tanrılarla benzer şekilde savaşın. Gerçek doğasını keşfederken ve nihai kaderine doğru yolculuk ederken, düşük seviyeli bir uyuşturucu satıcısının bir çalışanı olarak kökenlerinden Kung Fu Jesus'u takip edin. The Illuminati'yi ele geçirin ve adama yapıştırın.
Kung Fu Jesus , türlerin ve oynanış tarzlarının baş döndürücü bir karışımını yaratmak için dövüş oyunlarından, aksiyon-maceralardan, aksiyon-RPG'lerden ve daha fazlasından yararlanır. Bir an, yüksek teknolojili şehir sokaklarında katana kullanan bir gangsterden savuştururken, bir sonraki an, dünya dışı bir gezegenin yüzeyinde uzaylı araçlara pilotluk yapacak veya düşmanca bir sürücüyü yoldan çıkarmaya çalışacaksınız.
Yakın gelecekteki bir şehrin neon ışıklı sokaklarından antik tapınaklarla dağılmış yemyeşil ormanlara, elektrik gökyüzüne sahip karla kaplı dağlara, antik çöl tapınaklarına ve hayal gücünün ötesinde göksel rüya manzaralarına seyahat edin. Kung Fu Jesus , cesur oyunculara, 90'lardan ilham alan beat em up tarzında zahmetsiz boyut atlama, duvar halısı benzeri teoloji, komplo, bilim kurgu ve fantezinin tadını sunmak için burada .

Ana Özellikler:


  • GerçeÄŸe giden yolda savaşın, onları dövün tarzı.
  • Oyun boyunca çeÅŸitli silahları toplayın ve kullanın.
  • Hikaye odaklı bir kampanya ile gerçeÄŸi Kung Fu Jesus'un bakış açısından deneyimleyin.
  • Elinizi birkaç mini oyunda deneyin.
  • Güçlü kombinasyonların ve özel Saldırıların kilidini açın.
  • Karakterinizin seviyesini yükseltin.
  • 3 farklı son ortaya çıkarın!
  • Illuminati ile savaşın!

Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RPG
GeliÅŸtirici: Celestial Gold Studios
Yayıncı: Celestial Gold Studios

Yayın Adı: Kung.Fu.Jesus-CODEX
Boyut: 17.8 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:

https://dropapk.to/7y69nayv0bsm/codex-kung.fu.jesus.iso
https://turb.cc/8eusrow7nbcx/codex-kung.fu.jesus.iso.html
https://rg.to/file/a3f0d074d83e80a871a8bd4d46ab24e8/codex-kung.fu.jesus.iso.html
https://nitro.download/view/96A9A4136B1AD20/codex-kung.fu.jesus.iso