Kings Bounty II-CODEX

Nostria dünyasına karanlık çöküyor. Komplolar, sabotajlar ve büyücülük ülkeyi gölgede bırakıyor. Ama belki bir kurtarıcı – krallığın son umudu – Nostria'da savaşmak ve nihayet barışı ve düzeni yeniden sağlamak için zaten burada!


King's Bounty II, sıra tabanlı RPG türünün en ikonik temsilcilerinden biri olan efsanevi King's Bounty video oyunları serisinin uzun zamandır beklenen devam oyunudur. Tamamen yeni bir destansı hikaye, gruplar, düşmanlar ve açık ve çığır açan bir fantezi dünyası Antara oluşturmak için yeni özelliklerle bu mirası genişletiyoruz. Kargaşa içindeki krallıklar, bağımsızlık talep eden ilçeler, yollarda haydutlar kol geziyor, tüm denizaşırı uluslar Kral'ın üzerlerindeki otoritesini inkar ediyor ve ürkek yaratıklar gafilleri pusuda bekliyor, yeni tesadüfi kahramanlar son bir umut olarak ortaya çıkıyor.
Kaosa düzen getirmeye kararlılar. Doğrusal olmayan bir ihanet, fedakarlık ve hayatta kalma macerasında kişisel ordunuzu toplayarak, geliştirerek ve komuta ederek onlardan biri olarak oynayın. Kendi geleceğiniz için savaşın, benzersiz sıra tabanlı dövüşte düşmanı zekâsıyla alt edin, zor kararlar verin ve klasik destanlardan birinin yoğunluğunu heyecan verici yeni bir şekilde yaşayın.SÜRÜKLEYİCİ VE KARAKTER TARAFINDAN DESTEKLENEN EPİK HİKAYE Üç ana kahramandan biri olarak oynayın, kurtarmaya başlayın. ve liderlik, hayatta kalma ve fedakarlık yolculuğunda kişisel ordunuzu inşa edin. Verdiğiniz her kararın derin ve kalıcı sonuçları vardır.KEŞFEDİLECEK EŞSİZ MUHTEŞEM DÜNYA Antara dünyası keşfe açık ve olgunlaşmıştır. Gizli yerleri ve tehlikeli düşmanları ortaya çıkarın - Antara, oyuncuların keşfetmesi için binlerce harika ve sırrın bulunduğu uçsuz bucaksız bir evdir. ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR TAKIM VE EKİPMANLAR Her ordu mangasının kendi becerileri ve görsel görünümü vardır. Maceranızın büyük bölümünde sizinle birlikte savaşacak farklı yaratıklardan oluşan ordular oluşturun. SAVAŞ ALANINDA TAKTİK DERİNLİK King's Bounty II'de çevre ve manzara önemlidir. Oyuncular, savaş alanı taktiklerini doğrudan etkileyen çeşitli arazi türleriyle karşılaşacaklar. Her savaş kendi yolunda benzersizdir.


Tür: Macera, RYO, Strateji
Geliştirici: 1C Entertainment
Yayımcı: 1C Entertainment, Prime Matter, 方块游戏 (Çin)

Yayın Adı: Kings.Bounty.II-CODEX
Boyut: 19.4 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
Teklink
https://turb.cc/garoyysdt2zy/codex-kings.bounty.ii.iso.html
https://nitro.download/view/055B7EA781B02D7/codex-kings.bounty.ii.iso


2 Part
https://turb.cc/i1nohxtbm0pj/codex-kings.bounty.ii.part1.rar.html
https://turb.cc/ej3s0xsxdlze/codex-kings.bounty.ii.part2.rar.html


https://nitro.download/view/0568DFDC2683009/codex-kings.bounty.ii.part1.rar
https://nitro.download/view/8BA615156150FD7/codex-kings.bounty.ii.part2.rar


https://drop.download/li64se5vacjq/codex-kings.bounty.ii.part1.rar
https://drop.download/y9k947o061y5/codex-kings.bounty.ii.part2.rar