King of Seas Monsters-CODEX

King of Seas, deniz korsanları dünyasında geçen bir ARPG macera oyunudur. Sınırsız ve uğursuz denizde destansı bir maceraya atılırken tüm zamanların en efsanevi korsanı olun. Denizin kralı olmak için kayıp adaları ve hazineleri keşfedin, rakip korsanlarla ve tehditkar canavarlarla savaşın.


ANA ÖZELLİKLER

  • Kendi maceranızı ÅŸekillendirin : MuhteÅŸem bir deniz dünyasına dalın. YolculuÄŸunuzu ÅŸekillendirmek için görevleri tamamlayın ve yol boyunca benzersiz karakterlerle tanışın. Ancak dikkatli olun, çevrenizdeki dünya, yaptığınız eylemlere baÄŸlı olarak tepki verecek ve deÄŸiÅŸecektir. Deniz yolları deÄŸiÅŸecek ve fethedilen her yerleÅŸimde zorluk, daha zorlu bir maceraya dönüşecek ÅŸekilde uyarlanır.
  • Fırtınaları atlatın : Havadaki deÄŸiÅŸiklikler sizi denizden uzaklaÅŸtırabilir. YoÄŸun sisten tehlikeli fırtınalara kadar, riski size ait olmak üzere yelken açın ve rüzgarın yönüne dikkat edin. Yeterince iyi strateji oluÅŸturmazsanız, düşmanın yoluna savrulabilirsiniz.
  • Geminizi özelleÅŸtirin : Son derece özelleÅŸtirilebilir beÅŸ farklı gemi türü arasından seçim yapın: Sloop, Brig, Flute, Fırkateyn ve Galleon. Geminizi toplamak ve güverteye çıkarmak için mevcut 900'den fazla eÅŸya ile, rakip korsanların imrendiÄŸi, savaÅŸa hazır bir gemi yaratabilirsiniz.
  • DiÄŸer yerleÅŸimlerle ticaret : Her yerleÅŸim kendi benzersiz ürünlerini üretir. Bunları mümkün olan en düşük fiyata satın alın ve yüksek talep gören diÄŸer yerleÅŸim yerlerine satın. Ceplerinizi altınla doldurun ve geminizdeki iyileÅŸtirmelere ve yepyeni becerilere harcayın.
  • SavaÅŸa hazırlanın : Açık okyanusta yalnız deÄŸilsiniz. Maceranız boyunca canavarlar ve rakip korsanlarla deniz savaÅŸlarında karşılaÅŸacaksınız. Aklını kendinde tut ve kazanmak için stratejiyi kullan. SavaÅŸ mekanikleri topları patlatmakla sınırlı deÄŸil, maceranızda alev makinelerinden vudu ritüellerine kadar 20'ye kadar farklı dövüş becerisi kazanacaksınız. Kazandığınız her savaÅŸ, ödülünüzü artıracak ve daha da korkunç düşmanlar tarafından meydan okunacaksınız.
  • Deniz dünyasını keÅŸfedin : King of Seas'in destansı dünyasında keÅŸfedilecek çok ÅŸey var. Derinliklerde saklı gizli haritaları keÅŸfedin ve deÄŸerli hazineleri ortaya çıkarın. Balık tutmaya gidin ve okyanus yüzeyinin altında yaÅŸayan 30 kadar balık çeÅŸidini ortaya çıkarın. Özel yan görevleri tamamlayın ve maceranızda size yardımcı olabilecek ödülleri toplayın.



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO
GeliÅŸtirici: 3DClouds
Yayımcı: Team17

Yayın Adı: King.of.Seas.Monsters-CODEX
Boyut: 1.4 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/44835D4DFE17506/codex-king.of.seas.monsters.iso
https://drop.download/th3mfh79zwa6/codex-king.of.seas.monsters.iso
https://turb.cc/bv3t8na6otgu/codex-king.of.seas.monsters.iso.html
https://rg.to/file/d3e46fef506cdbbee8bf34ce275aec53/codex-king.of.seas.monsters.iso.html