Kerbal Space Program On Final Approach-PLAZA

In Kerbal Space Program , Kerbals olarak bilinen yabancı ırk için uzay programının ücret almak. Gerçekçi aerodinamik ve yörünge fiziğine dayalı olarak uçan (veya uçmayan) tamamen işlevsel uzay aracını bir araya getirmek için bir dizi parçaya erişiminiz var. Kerbol güneş sistemindeki ayları ve gezegenleri keşfetmek, keşif seferinizin erişimini genişletmek için üsler ve uzay istasyonları inşa etmek için Kerbal ekibinizi yörüngeye ve ötesine fırlatın (onları canlı tutarken).


Kerbal Space Program'da üç oyun modu bulunuyor. Science Mode'da yeni teknolojinin kilidini açmak ve Kerbalkind hakkındaki bilgileri ilerletmek için uzay deneyleri yapın. Kariyer Modunda inşaat, strateji, finansman, yükseltmeler ve daha fazlası dahil olmak üzere uzay programının her yönünü denetleyin. Sandbox'ta, oyundaki tüm parçalar ve teknoloji ile aklınıza gelen herhangi bir uzay aracını inşa etmekte özgürsünüz.
Kerbal Space Program 1.12: On Final Approach birçok yönden özel olacak. Bu ücretsiz güncellemeyi yalnızca çok sayıda yeni içerik, oyuncu istekleri ve her türlü düzeltme ile paketlemiyoruz, aynı zamanda bu yolda bizi destekleyen ve hayallerimizi gerçekleştiren topluluğumuzdaki herkese teşekkür mektubumuzdur. Ne yazık ki, tüm güzel şeyler sona ermeli, daha doğrusu bir sonraki bölüme geçilmelidir. Yani evet, On Final Approach, Kerbal Space Program için planlanan son büyük sürümdür. Gerektiğinde yine adres hata düzeltmeleri için zaman zaman küçük güncellemeler var olsa da, Squad'ın çabaları artık Kerbal Space Program 2. gelişiminde Önleme Games katılmadan doğru kayacak
Temel Özellikler


  • Her biri kendi iÅŸlevine sahip olan ve uzay aracınızın çalışma ÅŸeklini etkileyecek olan hayal edilebilecek herhangi bir parça kombinasyonunu kullanarak uzay gemileri, roketler ve araçlar inÅŸa edin.
  • Karmaşık uçuÅŸ manevraları yapmak için geminizin kurulumu üzerinde tam kontrol saÄŸlayın.
  • Kerbal mürettebatınızı, iÅŸe alma, eÄŸitim ve kahraman olmaları için uzaya gönderme dahil olmak üzere yönetin.
  • GeniÅŸ bir ölçekte ayrıntılı araziyi keÅŸfederek benzersiz ayları ve gezegenleri olan bütün bir yıldız sistemini keÅŸfedin.
  • Kerbal mürettebatınızı "araç dışı" faaliyetler için gemilerinin dışına gönderin.
  • Yeni gezegenlerde uzay istasyonları, devasa yıldız gemileri ve yüzey üsleri inÅŸa etmek için uzay aracını bir araya getirin.
  • Araziyi taramak ve biyomları ve diÄŸer anormallikleri bulmak için uyduları kullanın.
  • Uzay aracınız ve Kerbal Uzay Merkezi arasında iletiÅŸim kurmak için iletiÅŸim aÄŸları kurun.
  • GüneÅŸ sisteminin her yerinden deÄŸerli bilgi ve kaynakları çıkarmak için yeni teknolojiler araÅŸtırın ve geliÅŸtirin ve çok daha fazlası!

Craft and Save Yükleme Geliştirmeleri
On Final Approach, zanaat ve oyun kaydetme yüklemesi için büyük bir yenileme içerir. Editörde zanaat yüklemesine arama, klasörleme ve çapraz kaydetme erişimi eklendi ve fırlatma panelinde/pistinde tekne yüklemesine ve hızlı kaydetme yükleme iletişim kutusuna arama eklendi. Bu, kaydettiğiniz zanaat ve oyunlarınızı daha iyi sıralamanıza yardımcı olacaktır, özellikle de bunlardan bir sürü varsa. Bu özellik, farklı oyun kayıtlarıyla zanaat yüklemenize veya kaydetmenize de olanak tanır.

Tür: Bağımsız Yapımcı, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Squad
Yayımcı: Private Division

Sürüm Adı: Kerbal.Space.Program.On.Final.Approach-PLAZA
Boyut: 2.5 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/5CA663DBD627C17/plaza-kerbal.space.program.on.final.approach.iso
https://drop.download/ue1b4amfwcpr/plaza-kerbal.space.program.on.final.approach.iso
https://turb.cc/sonj3isubgwc/plaza-kerbal.space.program.on.final.approach.iso.html
https://rg.to/file/c5ffd9d7b819aa9d076b529c1df6fd3e/plaza-kerbal.space.program.on.final.approach.iso.html