Kenshi v1.0.55-Razor1911

Lineer bir hikayeden ziyade açık uçlu sandbox oyun özelliklerine odaklanan serbest dolaşım kadrosu tabanlı bir RPG. Tüccar, hırsız, asi, savaş ağası, maceracı, çiftçi, köle veya sadece yamyamlar için yiyecek olun.
Yeni ekipman araştırın ve yeni ekipman üretin. İşler kötüye gittiğinde güvenli müstahkem sığınaklar olarak kullanmak için kendi binalarınızı satın alın ve yükseltin veya bir iş kurmak için kullanın. Zorlu çölde hayatta kalmak için gereken güç ve zenginlik için çabalarken, dünyadaki çeşitli gruplara yardım edin veya onlara karşı çıkın. Adamlarınızı cılız kurbanlardan usta savaşçılara kadar eğitin. Yaralı ekip arkadaşlarınızı güvenli bir yere taşıyın ve hepsini canlı canlı eve götürün.



Özellikleri

  • Daggerfall'dan bu yana 870 kilometre kareye yayılan en büyük tek oyunculu RPG dünyasında kusursuz bir oyun dünyasında serbest biçimli oyun . Oyun asla sizi sınırlamaya veya kişisel oyun tarzınızı kısıtlamaya çalışmayacaktır.
  • İstediğiniz kadar karakter tasarlayın ve sizin için savaşacak bütün bir ekip oluşturun. Karakterler, yalnızca istatistiklerinde değil, görünümlerinde de deneyimle büyüyecek ve güçlenecek.
  • RTS-RPG hibrit türüne orijinal bir bakış. Diğerlerinden yapay olarak daha güçlü istatistiklere sahip "kahraman" karakterler yok - Karşılaştığınız her karakter ve NPC potansiyel olarak eşittir ve bir adı, bir hayatı vardır.
  • Sen seçilmiş kişi değilsin. Harika ve güçlü değilsin. Herkesten daha fazla 'isabet puanınız' yok. Sen evrenin merkezi değilsin ve özel değilsin. Bunun için çalışmadığın sürece.
  • Yeni teknolojileri araştırabileceğiniz, savunmanızı geliştirebileceğiniz ve yeni teçhizat üretebileceğiniz bir üs oluşturun .
  • İşler kötüye gittiğinde güvenli müstahkem sığınaklar olarak kullanmak için kendi binalarınızı satın alın ve yükseltin veya bir iş kurmak için kullanın.
  • Oyun çeşitliliği ve olasılıkları. İyi ol, kötü ol, işadamı ol, hırsız ol, bir kasabada yaşa, çölde yaşa, yalnız seyahat et, kalabalıklar halinde seyahat et, bir kale inşa et, bir şehri yerle bir et. Kendini köleleri özgür bırakmaya ada, ya da belki kendin bir köle ol.
  • Dinamik, sürekli değişen dünya. Dilediğini destekle ya da engelle ya da kendine sakla, dünya durmayacak. Bu sadece bir “oyun” değil, simüle edilmiş bir dünyada yaşıyor ve hayatta kalıyorsunuz.
  • Yamyamlar tarafından yakalanıp canlı canlı yenilir ya da köle tacirleri tarafından satılır ve madenlerde çalıştırılır. Bunlar yazılı olaylar değil, hayatınızı tesadüfen mahveden bu kaotik dünyanın sıradan bir parçası. Her şey olabilir, ancak gücünüz varsa her şeyin üstesinden gelinebilir.
  • Kesinlikle Seviye ölçeklendirme yok. Dünya seninle birlikte seviye atlamıyor ve dükkanlar envanterlerini sadece senin seviyene uyan eşyalarla değiştirmiyor. Oyunun başında neredeyse herkes sizden daha güçlü olacak ve hayatta kalmak her zaman bir mücadele olacaktır. Oyun, düştüğünüzde elinizi tutmayacak veya size yardım etmeyecek.
  • Oynanışı etkileyen gerçekçi tıbbi sistem. Yaralı bacağı olan bir karakter topallayacak veya sürünecek ve partiyi yavaşlatacak, yaralı kollar kılıcınızı tek elle kullanmanız veya hiç kullanmamanız gerektiği anlamına gelir. Şiddetli yaralanmalar, amputelerin robotik uzuvların değiştirilmesine ihtiyaç duymasına neden olacaktır. Kan kaybı, bayılabileceğiniz anlamına gelir ve kan yırtıcıları çeker. Bir karakterin istatistikleri ekipman, yükümlülük, kan kaybı, yaralanmalar ve açlıktan etkilenir.
  • Karakterlerin uzun vadeli hedefler ve arzular doğrultusunda akıl yürütmesine ve çalışmasına izin veren akıllı AI . Ekipler birlikte çalışır ve yaralılarını güvenli bir yere taşır. Karakterler, sizin için mikro yönetimle ilgilenmek ve üssünüzde üretimi yürütmek üzere ayarlanabilir.
  • Zorlu ortamda hayatta kalmak için gereken güç ve zenginlik için çabalarken, dünyadaki çeşitli gruplara yardım edin veya onlara karşı çıkın.
  • Hayatlarında daha önce hiç oyun oynamamış gri takım elbiseli erkekler tarafından herhangi bir tasarım etkisi veya değişiklik yapılmadan bağımsız olarak geliştirildi .
  • Orijinal oyun dünyası. Fantezi klişeleri yoktur. Sihir yok.



Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, RYO, Simülasyon, Strateji
Geliştirici: Lo-Fi Games
Yayımcı: Lo-Fi Games

Yayın Adı: Kenshi_v1.0.55-Razor1911
Boyut: 7 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/3A25017BD72BD8A/rzr-kenshiup1055.iso
https://drop.download/krps40sceqwl/rzr-kenshiup1055.iso
https://turb.cc/3daumv533vn4/rzr-kenshiup1055.iso.html
https://rg.to/file/19062b13c791e01782e2abc2c78d62d4/rzr-kenshiup1055.iso.html