John Christian 2-TiNYiSO

John Christian 2 oyun kurulumuna hoÅŸ geldiniz.
John Christian 2, kötü askerlere ve ustalara karşı iyiliğin zorlu, ruhsal savaşlarına sahip bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Hikaye, Tanrı'nın zırhını aldıktan sonra müjdeyi her yaratığa duyurma görevine başlayan genç bir adamın kahramanlığını anlatır. John, yolculuğunda Tanrı tarafından bir köye götürülür ve birçok insanın onun yardımına ihtiyacı olduğunu keşfeder. Bu ruhsal savaşta Yuhanna'nın engellerle ve bu insanları bedenin işlerinin zindanında tutmak isteyen düşmanlarla yüzleşmesi gerekecektir.


Kazanmak ve hayatların özgürleştiğini görmek için, bu ruhsal savaşın engelleriyle yüzleşmek için Tanrı'nın zırhını, yürüyüşü, duası sırasında kazandığı Söz'ün bilgisini ve Kutsal Ruh'un gücünü kullanacaktır.
Genç Yuhanna, doğruluğun kuşağıyla kuşanmış, doğruluğun zırhını kuşanmış ve barış müjdesinin hazırlığıyla ayaklarına nallanmış olarak sağlam duran, kurtuluş mesajını vaaz etme yolculuğuna devam edecek. Düşmanın ardı arkası kesilmeyen saldırılarına karşı iman kalkanını, kurtuluş miğferini ve Tanrı'nın sözü olan Ruh'un kılıcını kullanarak, iyi savaşta savaşacak ve inancını ömrünün sonuna kadar koruyacaktır. seyahat.


Tür: Aksiyon, Macera, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Carlos Martins
Yayımcı: Carlos Martins - Blue Crab

Yayın Adı: John.Christian.2-TiNYiSO
Boyut: 9.4 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/7C328BA877D6179/tn-johnchristian2.iso
https://drop.download/uehfsbkv0q25/tn-johnchristian2.iso
https://turb.pw/fj4jpkpuyfcf/tn-johnchristian2.iso.html