Icarus Complete the Set-TENOKE

Artık insanlığın en büyük hatası olarak kabul edilen Dünya benzeri, yaşanabilir bir gezegen olan Icarus'ta vahşi bir vahşi doğaya katlanın. Maden arayıcıları, bir yandan servetlerini ararken bir yandan da keşfetmek, hasat yapmak, zanaat yapmak ve avlanmak için yörünge istasyonlarından gezegen yüzeyine inerler. Sizi yıpratmaya kararlı acımasız bir PvE dünyasıyla yüzleşin ve onu fethedin.
Zehirli atmosferden vahşi yabani hayata, zirve yırtıcılardan yıkıcı fırtınalara ve orman yangınlarına kadar, Icarus öfkeli bir gezegendir. Hazırlık ve planlama, ister bir oksijen kaynağı bulmak, ister bir sonraki yemeğinizi takip etmek, ister vahşi doğada uzun bir yolculuk için malzeme stoklamak olsun, her şeydir. Kendinizi yanıltıcı derecede tanıdık ama bir o kadar da zorlu bir dünyaya bırakın
Birinci Madenci Kohortu'na, keşfedilecek gizli mağaralar ve biyomlarla dolu iki haritada (Olympus ve Styx) 128 kilometrekarelik el yapımı arazi için ilk madencilik lisansları verildi. Her ağaç hasat edilebilir, her kaya vokselden çıkarılabilir, her yaratık avlanabilir. Binekleri evcilleştirin ve sürün, kaynakları daha hızlı çıkarmak için ileri teknoloji kullanın ve kendinizi daha zorlu zorluklara hazırlayın.


Açık Dünya'da iddianızı geliştirin, hayatta kalmak için elementlerle ve zirve yırtıcılarla savaşın ve hayatta kalma içgüdülerinizin sınırlarını test edin. Egzotik madenler çıkarmak için süreli Görevleri kabul edin ve gezegeni denetleyen güç simsarlarının görevlerini tamamlarken Ren kazanın. Hiçbir şey olmadan gezegene inin, sıfırdan bir üs kurun ve zamanında kaçın. Yenilenen kaynaklara ve güvenli ortamlara sahip Karakol bölgelerinde yaratıcı zihninizin çılgınca çalışmasına izin verin. Icarus dünyası hakkında Icarus'un kaderi bir zamanlar ikinci bir Dünya olacaktı, ancak dünyalaştırma çökünce hava zehirli hale geldi ve insanlığın yeni bir dünyayı kolonileştirme umutları öldü . Icarus bir şakaya, yıldızlara ulaşıp başarısız olan insanlığın sembolüne dönüştü. Zeno-mühendisler kurtarabildikleri kadarını kurtardılar, değiştirilmiş embriyoları serbest bıraktılar ve dünyalaştırma sürecini durdurdular. Ancak başarısızlığın sebebini (egzotik madde) keşfettiklerinde yeni bir ilgi ateşlendi. Tahmin edilemeyecek kadar değerli olan bu 'egzotikler', altına hücumu ateşledi ve Dünya'daki siyasi gerilimleri yeniden alevlendirdi.


Tür: Aksiyon, Macera, Simülasyon
GeliÅŸtirici: RocketWerkz
Yayımcı: RocketWerkz

Sürüm Adı: Icarus.Complete.the.Set-TENOKE
Boyut: 34,9 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:


https://tbit.to/nmyaa33t2mhk/tenoke-icarus.complete.the.set.iso.html
https://drop.download/r2j6gxm0b3oz