Headquarters World War II-FLT

Karargah: İkinci Dünya Savaşı, Normandiya Muharebesi'ni üç olay örgüsüne dayalı harekât ve bir dizi çatışmayı kapsayan hızlı tempolu sıra tabanlı bir stratejidir. Tarafınızı seçin, gücünüzü oluşturun, kahramanları atayın, birimlerinizin seviyesini yükseltin ve düşmanı yenmek için Karargah becerilerini kullanın.


Gerçek bir taktik mücadeleyle yüzleşin Oyunun savaş sistemi , öğrenmesi kolay, ustalaşması zor bir yaklaşıma dayanmaktadır .
İlk bakışta yanıltıcı derecede kolay olan bu program, pek çok olasılık sunar:

  • Birimlerin ön/yan/arka/üst zırhları vardır ve konumları çok önemlidir
  • Çitler ve diÄŸer engeller, saldırı açısına baÄŸlı olarak yönlü bir koruma saÄŸlar
  • Farklı arazi türleri çeÅŸitli bonuslar sunar ve Görüş Hattını etkiler
  • Yok edilen araçlar ve diÄŸer büyük nesneler savaÅŸ alanını etkiler ve koruma saÄŸlar
  • Yüksek Zemin mekaniÄŸi, Görüş Hattını ve mücadele etkinliÄŸini etkileyen birden fazla arazi yüksekliÄŸi seviyesine izin verir
  • Farklı yıkım aÅŸamalarına sahip yıkılabilir binalar benzersiz zorluklar yaratır

Çarpıcı görsellerin tadını çıkarın Tüm birimler ve manzaralar, çok gerçekçi bir görsel stil elde etmek için Unreal Engine 4 kullanılarak ayrıntılara en üst düzeyde dikkat edilerek oluşturulmuştur:
  • Uygun fiziÄŸe sahip gerçekçi birim modelleri
  • Yıkımın içsel unsurları; yanan tank gövdeleri, yıkık evler, mermi kraterleri, duman, ölüm ve yıkım. Buna ve savaşın diÄŸer birçok dehÅŸetine tanık olacaksınız
  • ÇeÅŸitli ortamlar; birlikleriniz savaşın harap ettiÄŸi savaÅŸ alanlarının yanı sıra büyükbaÅŸ hayvanların ve tahıl tarlalarının bulunduÄŸu huzurlu köylerle karşılaÅŸacak. Tanklarınıza dikkat edin; bu ilginç güzellik oldukça kırılgandır

Çok sayıda savaştan geçin Her birinde 9 operasyon bulunan 3 harekatı tamamlayarak hikayenin tüm yönlerini görün.
Oyun, tamamı savaşın Normandiya çıkarma döneminde geçen Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Alman kampanyalarını içeriyor.Birliklerinizi yönetin Savaşlar arasında birimlerinizi yükseltebilir veya değiştirebilir, seviyelerini yükseltebilir ve onlara benzersiz yetenekler kazandıracak kahramanlar atayabilirsiniz.
Mürettebatınızı güvende tutun Her birimin bir mürettebatı vardır ve mürettebat, her birimin kalbidir. Farklı mürettebat üyelerini kaybetmek, birim için farklı cezalarla sonuçlanır. Bir topçuyu kaybetmek, birimin daha az saldırıya uğraması anlamına gelir; bir sürücüyü kaybetmek, birimin hareket kabiliyetinin azalması anlamına gelir vb. Her türlü çatışmada galip gelin 6 çatışma haritasının her birinde bir yapay zekaya karşı becerilerinizi test edin. Farklı zafer koşulları, planlamanızda ve taktiklerinizde çok yönlülük gerektirir.
Kendinizi usta bir taktikçi olarak kanıtlayın Gerçek rakiplere karşı çatışma savaşları veya arkadaşlarınızla 2x2 takım savaşları oynayın. Oyun, hem gerçek zamanlı bağlantıyla hem de Slitherine'in CombatHQ sistemini kullanarak 4 oyuncuya kadar çok oyunculu savaşları destekler. Kendi oyununuzu oynayın Kendi çatışma/çok oyunculu haritalarınızı oluşturmak ve bunları toplulukla paylaşmak için Düzenleyici aracını kullanın.


Tür: Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Starni Games
Yayımcı: Slitherine Ltd.

Sürüm Adı: Headquarters_World_War_II-FLT
Boyut: 12,9 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/5u9aafit0pqh/flt-headquarters_world_war_ii.iso.html
https://drop.download/f8m4g3yoc7mb