Half-Life 2 v12694556-Razor1911


1998. HALF-LIFE, çarpıcı aksiyon ve sürekli, sürükleyici hikaye anlatımının birleşimiyle oyun endüstrisinde bir şok yarattı. Valve'ın ilk oyunu, PC Gamer tarafından "Şimdiye Kadarki En İyi PC Oyunu" seçilme yolunda 50'den fazla yılın oyunu ödülünü kazandı ve dünya çapında sekiz milyondan fazla perakende satış biriminin satıldığı bir franchise başlattı.
ŞİMDİ. Orijinal oyunun gerilimini, meydan okumasını ve içgüdüsel yükünü alıp şaşırtıcı yeni gerçekçilik ve yanıt verme yeteneği ekleyen Half-Life 2, oyuncunun varlığının fiziksel ortamdan davranışlara ve hatta duygulara kadar etrafındaki her şeyi etkilediği bir dünyanın kapısını açıyor. hem dostun hem de düşmanın.
Oyuncu, kendisini uzaylıların istila ettiği, iliklerine kadar parçalanmış, kaynakları tükenmiş ve nüfusu azalmış bir Dünya'da bulan araştırma bilimcisi Gordon Freeman'ın levyesini bir kez daha eline alıyor. Freeman, dünyayı Black Mesa'da serbest bıraktığı yanlıştan kurtarmak gibi kıskanılacak bir role sahip değil. Ve değer verdiği birçok insan ona güveniyor.


Half-Life 2'nin yoğun, gerçek zamanlı oynanışı yalnızca Valve'ın yeni tescilli motor teknolojisi Source® tarafından mümkün kılınıyor. Kaynak aşağıdaki konularda önemli geliştirmeler sağlar:

  • Karakterler: GeliÅŸmiÅŸ yüz animasyon sistemi ÅŸimdiye kadar görülen en geliÅŸmiÅŸ oyun içi karakterleri sunar. 40 farklı yüz "kası" ile insan karakterler, tüm insani duyguları aktarır ve oyuncuya akıcılık ve zekayla yanıt verir.
  • Fizik: Çakıl taÅŸlarından suya ve 2 tonluk kamyonlara kadar kütle, sürtünme, yerçekimi ve kaldırma kuvveti kanunlarına uydukları için beklendiÄŸi gibi tepki verirler.
  • Grafikler: Pixar'da Toy Story® ve Monster's, Inc.® gibi filmler oluÅŸturmak için kullanılanlara benzer Source'un gölgelendirici tabanlı oluÅŸturucusu, bir video oyununda ÅŸimdiye kadar görülen en güzel ve gerçekçi ortamları yaratıyor.
  • AI: Ne dostlar ne de düşmanlar körü körüne mücadeleye karışmıyor. Tehditleri deÄŸerlendirebilir, zorlu arazilerde yol alabilir ve ellerindeki her ÅŸeyden silah üretebilirler.

Tür: Aksiyon
GeliÅŸtirici: Valve
Yayımcı: Valve

Sürüm Adı: Half-Life_2_v12694556-Razor1911
Boyut: 2,1 GB
Bağlantılar: STEAM |






 





Kod:
https://trbbt.net/5noluegqy3z6/rzr-halflife2v12694556.iso.html
https://nitroflare.com/view/AD077B3F0A7787F/rzr-halflife2v12694556.iso
https://drop.download/t4muz5oakcqa





  1. Install Notes
  2. ~~~~~~~~~~~~~
  3. 1. Unpack
  4. 2. Mount or Burn iso
  5. 3. Install
  6. 4. Copy crack
  7. 5. Block the game in your firewall.
  8. 6. Enjoy!




  1. Notları Yükle
  2. ~~~~~~~~~~~~~
  3. 1. Paketi açın
  4. 2. ISO'yu Bağlayın veya Yakın
  5. 3. Kurulum
  6. 4. Crack'i kopyalayın
  7. 5. Oyunu güvenlik duvarınızda engelleyin.
  8. 6. Keyfini çıkarın!