The Gunk-FLT

The Gunk , cesur uzay nakliyecilerinden oluşan ikilimizin bir parçası olan Rani'yi canlandırırken, şans eseri el değmemiş bir gezegende hayat dolu bir şans eseri bulmak için mücadele ediyor. Değerli kaynakları aramaya geldiler ve büyük ikramiyeyi vurdular gibi görünüyor…
Parçalanmış bir uygarlığın uyuyan sırlarını ortaya çıkarırken, bir yandan iltihaplı bir güvensizlik sarmalına yakalanırken, bir yandan da zehirli bir gunk parazitinin lanetiyle savaşmaları gerekir.
Yolsuzluğu tersine çevirmek, eski sırları ortaya çıkarmak ve gezegeni iyileştirmek için güvenilir Güç Eldiveninizi kullanın! Bu eşsiz gezegeni keşfederken mürettebatın gelişen ilişkisini deneyimleyin.
Bekleyen zorlukların üstesinden gelmek için yaratıcılığınızı ve hızlı tepkilerinizi kullanın. Bu gizemli terk edilmiş dünyada hangi hikayeler gizlidir?


Tüm bunların anlamı ne? Bu çağrıştırıcı, karamsar gezegenin kaderinde Rani nasıl bir rol oynayabilir? Bazen sadece bir inanç sıçraması yapmanız gerekir.
Gizemi ortaya çıkarın. Gunk'u temizleyin. Gezegeni kurtar.

  • İlgi Çekici Keşif: Nemli mağaraları olan yemyeşil bir orman gezegenini keşfedin, bilinmeyene adım atın ve geçmiş bir toplumu keşfedin.
  • Yolsuzluk ve Yeniden Büyüme: Çöpü ortadan kaldırın, doğayı eski haline getirin ve etrafınızdaki dünyayı dönüştürün. Bu garip ve harika ekosistemi daha derine inmek için canlanan bitki yaşamını kullanın.
  • Samimi Anlatı: Anlatı , iki ana karakterimizin oyun boyunca sıkı telsiz teması kurduğu keşifle özünde bağlantılıdır. Fiona Nova, ana karakter Rani olarak mükemmel bir performans sergiliyor.
  • Müzik ve Atmosfer: The Gunk sizi zaman ayırmaya ve sakinleştirici melodilerini dinlemeye davet ediyor. Anımsatıcı bir sanat üslubuyla aktarılan keşifsel bir atmosfer. Ayaklarınızı geriye atın ve benzeri olmayan bir maceranın tadını çıkarın!



Tür: Aksiyon, Macera
Geliştirici: Görüntü ve Form Oyunları
Yayıncı: Thunderful Publishing

Sürüm Adı: The_Gunk-FLT
Boyut: 6 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/87D0D1F36133368/flt-the_gunk.iso
https://drop.download/nu5fq6jtnfkl/flt-the_gunk.iso
https://turb.cc/vrloy87t47k9/flt-the_gunk.iso.html