GUILTY GEAR STRIVE v1.10-CODEX

Guilty Gear -Strive- ile Oyunun Kokusunu Keşfedin! Dövüş oyununa yeni başlayanlar için basit ve davetkar, ancak eski oyuncular için derin ve yaratıcı olacak şekilde tasarlanmış yeni oyun mekaniğine kendinizi kaptırın. Aksiyon, stil ve eğlenceyle dolu, heavy metalden ilham alan alternatif bir geleceğe Ateş'e bin! Alev alev!
"Guilty Gear -Strive-", eleştirmenlerce beğenilen Guilty Gear dövüş oyunu serisinin en son girişidir. Daisuke Ishiwatari tarafından yaratılan ve Arc System Works tarafından geliştirilen “Guilty Gear -Strive-”, serinin yüksek oktanlı film müziği, çığır açan hibrit 2D/3D hücre gölgeli grafikler ve yoğun, ödüllendirici oyun konusundaki itibarını koruyor.


◆Evrenin kaderi belirlenecek...
Dünyanın ve sakinlerinin tüm yıkım ve hasarlarından sorumlu kişi olan That Man ile son yüzleşmeye girin. Sol Badguy'a, rakibi Ky Kiske'ye ve 20 yıllık bir hikayenin şaşırtıcı sonuyla karşı karşıya kalan 15 benzersiz karakterden oluşan toplam başlangıç ​​kadrosuna katılın!

◆Gözleriniz ve Kulaklarınız İçin Duyusal Bir
ŞAŞIRTICI Dizi yaratıcısı ve müzik bestecisi Daisuke Ishiwatari tarafından ortaya konan harikulade parçalarla rock yapın! Bugüne kadar üretilmiş en çarpıcı ve dinamik 3D hücre gölgeli görseller tarafından havaya uçurulurken başınızı vurun ve öldürücü film müziğiyle rakibinizi yenin!

◆Dövüş Oyunlarında Yeni Devrim!
Guilty Gear -Strive-, Guilty Gear'ın övüldüğü derin, yaratıcı oynanışı korurken seriye yeni katılan oyuncuların temelleri hızlı bir şekilde öğrenmelerini sağlamak için tasarlanmış bir dizi yeni ve yenilikçi oyun oynama mekaniği getiriyor. Seriye duvar kıran bir tamirci gibi yeni eklemeler, savaşa yeni ve heyecan verici yaklaşımlar sağlayacaktır.



Tür: Aksiyon
Geliştirici: Arc System Works
Yayıncı: Arc System Works

Yayın Adı: GUILTY.GEAR.STRIVE.v1.10-CODEX
Boyut: 17.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/94FC0E664483814/codex-guilty.gear.strive.v1.10.iso
https://drop.download/pcr3j6dp02x6/codex-guilty.gear.strive.v1.10.iso
https://turb.cc/x73afmonbgnd/codex-guilty.gear.strive.v1.10.iso.html
https://rg.to/file/14760cbeef89e5a66cec8115204580c1/codex-guilty.gear.strive.v1.10.iso.html