Gloomhaven Solo Scenarios Mercenary Challenges v20230918-FLT

Solo Scenarios: Mercenary Challenges DLC, eleştirmenlerce beğenilen Taktiksel RPG Gloomhaven için Solo Scenarios masa oyunu genişletmesinin dijital uyarlamasıdır.
Gloomhaven Masa Oyunu'nun tasarımcısı Isaac Childres'in özenle hazırlanmış 17 yeni göreviyle yüzleşin. Her senaryo kendine özgü bir ödülle birlikte gelir. Ancak bir değişiklik var; her görevi yalnızca kendine özgü paralı askerle tamamlayabilirsiniz!

Her ölümcül senaryo, belirli bir paralı askerin güçlü ve zayıf yönlerine göre oynanır ve ödül onlara göre belirlenir. Gerekli paralı asker Hikaye Harekatı'nda 5. seviyeye ulaştığında senaryoların kilidi açılır ve becerilerinizi geliştirmeniz için size zaman tanır. Ek olarak, o karakterin hikaye senaryoları aracılığıyla Lonca Yöneticisi içindeki öğelerin kilidini açabilirsiniz.


Ayrıca mevcut çok oyunculu kaydınızı alıp Tek Kişilik Senaryoları kendi başınıza tamamlayabilir ve bunları sizin veya toplantı sahibinin bir sonraki oturumuna aktarabilirsiniz. Alternatif olarak, arkadaşlarınızın umutsuzca gerçek zamanlı olarak başarılı olmaya çalışmasını izleyebilirsiniz! En büyük zorlukla yüzleşin
Hikaye Harekatı'nın anlatımını genişleten bu senaryolar, temel oyundan önemli ölçüde daha zordur. Riski size ait olmak üzere oynayın, paralı asker.

Bu DLC şunları içerir:

  • Her biri belirli bir temel oyun olan Mercenary'ye göre uyarlanmış 17 yeni ve son derece cezalandırıcı senaryo
  • Orijinal Paralı Askerlerin her biri için bir tane olmak üzere 17 yeni öğe
  • Öğeler ve senaryolar, dijital versiyona daha iyi uyacak ÅŸekilde Isaac Childres tarafından elden geçirildi ve yeniden dengelendi
  • Yeni benzersiz düşmanlar…

Çok oyunculu iş birliğinde Solo Senaryolar: Paralı Asker Mücadeleleri içeriğine erişmek için her oyuncunun DLC'ye sahip olması gerekir.

Tür: Macera, RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Flaming Fowl Studios
Yayımcı: Twin Sails Interactive

Sürüm Adı: Gloomhaven_Solo_Scenarios_Mercenary_Challenges_v20 230918-FLT
Boyut: 12 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://trbbt.net/rpm78snxrfgh/flt-gloomhaven_solo_scenarios_mercenary_challenges_v20230918.iso.html
https://nitroflare.com/view/2751326E0BAFB39/flt-gloomhaven_solo_scenarios_mercenary_challenges_v20230918.iso
https://drop.download/955vluzvpzq7