Gas Station Simulator Tidal Wave-RUNE

Tropikal bir cennete hoş geldiniz! Bunu beklemiyordun değil mi? Route 66'ya biraz ara verin ve hizmetlerinizi uzak bir tropik adadaki yeni bir halka sunun. Arabalarına da yakıt doldurmaları gerekiyor. Ve tekneleri ve jet skileri…
Tidal Wave DLC ile uzak bir cennet adasında, kendine özgü kurallara tabi olan, yeni oyun mekaniği, büyüleyici çevre ve tanrısal tatmin sunan yeni bir benzin istasyonu kurabilirsiniz.


Gelgit Dalgası
Yeni bir çevre, yeni tehlikelere ve olaylara ihtiyaç duyar. Gelgitler, dalgalar ve gök gürültülü fırtınalar gününüzü bozabilecek olaylar arasındadır. Bir toz fırtınasından sonra kumu temizlemek için Ruddy'ye ihtiyacınız olmasa da, yeni hava olayları kendi mekanizmalarıyla birlikte gelir ve hâlâ yapılması gereken bazı temizlik işleri olacaktır. Yemyeşil bir tropik adada olmanın bedeli bu...

Chunchumanchu
Tanrı Chunchumanchu'nun mutluluğu veya öfkesi bir Volkan ölçerle gösterilir. Öfkesi zamanla birikir ve müşteri memnuniyetsizliği nedeniyle hızlanabilir. Kutsal bir sunaktaki kazana hindistancevizi veya başka eşyalar atarak Chunchumanchu'yu mutlu edin. Farklı eylemlerin tanrının öfkesini azaltmada farklı etkileri vardır.
Tanrıyı mutlu edememek, cenneti geçici olarak cehennem gibi bir manzaraya dönüştüren, işleri aksatan ve müşterileri korkutan uğursuz bir patlamayla sonuçlanır.

Turistler
Yepyeni bir çevreyle birlikte yeni beklentiler de geliyor. Elbette hâlâ araçlarına yakıt doldurulmasını ve tamir edilmesini isteyen müşteriler var ama aynı zamanda yeni ortama uygun beklentileri olan yepyeni bir müşteri kitlesi de var. Jet skileri ve tekneleri yakıta ihtiyaç duyuyor ve turistler eğlenmeyi bekliyor. Onlara tüplü dalış ekipmanı veya sörf kiralama hizmeti sunmaya ne dersiniz?

Kazalar
Her şeyle her zamankinden daha iyi ilgilenmeniz gerekiyor. Doğru ekipman ve bakım hayati önem taşıyor; mesele artık sadece memnuniyetle ilgili değil. Kötü ekipman kazalara yol açabilir ve kazalar Chunchumanchu'nun öfkesini artırabilir. Yeni Volcano ölçüm cihazına odaklanın ve müşterilerinizin güvende olduğundan emin olun.
Ve bazı sürprizler bulmasaydık bu Benzin İstasyonu Simülatörü olmazdı, değil mi? Peki dalgıçlara veya sörfçülere saldırmak isteyebilecek bir köpekbalığına ne dersiniz? Dennis'i hayal edin ama aslında tehlikeli. Bu yüzden size mayın veriyoruz…



Tür: Bağımsız Yapımcı, Simülasyon Geliştirici
: DRAGO Entertainment
Yayımcı: DRAGO Entertainment

Sürüm Adı: Gas.Station.Simulator.Tidal.Wave-RUNE
Boyut: 9,4 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://tbit.to/233373636aoa/rune-gas.station.simulator.tidal.wave.iso.html
https://drop.download/r0n5jfsbw7yq