Fort Solis v20240105-TENOKE



Hikâye dört bölümde anlatılıyor. Bir Netflix dizisi gibi, Fort Solis de yoğun bir oturumda art arda izlenebilir veya bölüm bölüm bir TV şovu gibi bölüm bölüm oynatılabilir. Fort Solis'e hoş geldiniz Uzak bir madencilik üssünden gelen olağandışı bir alarm çağrısına yanıt veren Jack, karanlık ve ıssız Fort'a varır. Solis. Fırtına uyarıları yaklaşırken umutsuzca temas kurmak için içeri girer. Gece uzadıkça olaylar büyür, kontrolden çıkar ve mürettebatın başına gelenlerin gizemi ortaya çıkmaya başlar. Fırtınalar yaklaşıyor ve sabaha kadar dayanmaya çalışan Jack'in kaçışını sınırlıyor. Sürükleyici Hikaye Anlatımı Fort Solis, oyuncuyu oyuncu kadrosunun ve uzun gecenin içine tamamen kaptırmak için tasarlanmış yüksek kaliteli bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Roger Clark, Troy Baker ve Julia Brown'ın performanslarıyla Fort Solis, her bölümde duygu, korku, empati ve çok daha fazlasını sunmayı amaçlıyor.


Temel anlatımı destekleyen, ses kayıtları, geçmiş veya mevcut olayların gözetleme görüntüleri gibi ek hikaye örnekleridir. Bunlara, tüm ekip tarafından kaydedilen ve Fort Solis'te alarmın tetiklendiği geceden önceki ve hatta belki sonraki olayları detaylandıran video kayıtları eşlik ediyor…
Fort Solis'in oyunculara getirdiği görsellere, bir sonraki ayrıntı düzeyine, yüz ve vücut animasyonlarına dayanıyor. Unreal Engine 5.2'nin yardımıyla Fort Solis'in gerçekçi evreni hayata geçiriliyor! Yalıtılmış bir madencilik kompleksi
Fort Solis'in iskeleti yer üstünde ve altında inşa edilmiştir. Taban, her biri kendi yüzey ve alt yüzey seviyelerine sahip çeşitli konumlar içerir. Oyuncular izole edilmiş fırtına taşıyan yüzeyi, herhangi bir ışıktan yoksun ürkütücü hizmet tünellerini veya Fort Solis'in günlük işleyişine yardımcı olan Mühendislik, Tıp ve İletişim gibi birden fazla departmanı keşfedebilecekler.
Hikaye ilerledikçe, ek hikaye bağlamı için mekanlar kolaylıkla yeniden ziyaret edilebilir veya her geçen saat Jack'i bekleyen kadere arka plan oluşturmaya devam edilebilir.



Tür: Macera
GeliÅŸtirici: Fallen Leaf, Black Drakkar Games
Yayımcı: Dear Villagers

Sürüm Adı: Fort.Solis.v20240105-TENOKE
Boyut: 8,5 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:


https://tbit.to/m6sztsyfrs8g/tenoke-fort.solis.v20240105.iso.html
https://drop.download/hzjrvwcfq5it