FIGHTING EX LAYER v1.5.3-SKIDROW

”O” EX Serisi Geri Döndü! Uzun bir aradan sonra, dünyanın dört bir yanındaki Dövüş Oyunu hayranları tarafından sevilen EX Serisi nihayet geri döndü!


・Karakterler Güzel Yeni Grafiklerle Yeniden DoğduKairi, Skullomania, Blaire, Pullum ve diğerleri; toplamda 15 klasik karakter güzel yeni modellerle yeniden yaratıldı. EX serisinin yeniden doğuşunu ve savaşın en yeni grafiklerle ortaya çıkışını izleyin!
・Yeni “Gougi Sistemi” Savaşta Büyük Bir Rol OynarSavaşın ortasında belirli gereksinimleri karşılayarak, karakterinize harika yeni yetenekler verilir - bu “Gougi”!
5 Gougi makyajı “Gougi Deck” olarak adlandırılan 1 Set. Denemeniz için hazır 15 farklı Gougi Destesi var.
Farklı karakterler ve Gougi Desteleri ile denemeler yapın ve kendi tarzınıza uyan kombinasyonu bulun!
・İki Eşsiz Giriş StiliOyun iki farklı giriş stiline sahiptir; Karmaşık komut girdileri gerektirmeyen basit bir tarz olan “Progressive” ve girdileri klasik Dövüş Oyunları ile aynı tutan “Classic”.
・Eğlenceli Çeşitli Modlar Elbette Çevrimiçi ve Çevrimdışı Versus modları var, ancak bunlar var. ayrıca tek oyunculu içeriğin keyfini çıkarmanız için Arcade Modu ve Eğitim Modu.
Ve sonra EX Serisinden efsanevi Uzman Modu geri dönüyor; her karakterle temizlemeye çalışın!
Ver1.1.1'deki Oyun İçi Açıklamalarla ilgili olarak
, ayarlanan Menüler ve Seçenekler (yani ÇEVRİMİÇİ VS, SIRALAMALI MAÇ), Bilgi ve diğer bazı bölümler İngilizce Alfabesinde görüntülenir, ancak şimdi açıklama cümleleri 12 farklı dili destekleyecektir.
Desteklenen Diller: Japonca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Arap, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Korece, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince



Tür: Aksiyon
Geliştirici: ARIKA
Yayımcı: ARIKA

Yayın Adı: FIGHTING EX LAYER v1.5.3-SKIDROW
Boyut: 2.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:

https://nitro.download/view/2E9A1BFE247E2DB/sr-fightingexlayerv153.iso
https://drop.download/h6c9imklpsj7/sr-fightingexlayerv153.iso
https://turb.cc/skoxz2ysoeqf/sr-fightingexlayerv153.iso.html