FIFA 18-STEAMPUNKS Teklink iSO Ä°ndir oyna

Devasa FIFA serisinin geliştiricisi olan EA Canada, bu sefer her zamankinden daha cesur ve kararlı görünüyor. Chelsea'nin mabedi Stamford Bridge'de yapılan FIFA 18’in tanıtımında buna tanıklık ettik. Bugüne kadar gördüğümüz en kaliteli oynanabilirlik ve gerçekçilik hissiyle karşılaştığımızı söyleyebiliriz. Battlefield ve Star Wars'da kullanılan oyun motoru iki yıldır FIFA için de kullanılıyor. FIFA 17'den önce Frostbite'ı kullanmayan ekip bu kadar kısa sürede fark yaratmayı başardı. Bu yüzden daha da ustalaştıkları oyun motoru sayesinde FIFA 18'de yapabileceklerinin sınırının olmayacağını öngörebiliriz.

DRAMATÄ°K ANLAR
Yeni hareket ve bitiricilik animasyonları ayakla ve kafayla yapılan vuruşları daha akıcı bir hale getirip dramatik goller atma ihtimalini artırıyor ve yepyeni orta açma kontrolleri de topu ceza sahasına gönderirken çeşitli seçenekler sunuyor. Akıcı, merkeze ve arka direğe açılan ortalar, atağa çıkan oyuncuyu doğru bir şekilde topla buluşturmak için çeşitli yöntemler oluşturuyor.

GERÇEK OYUNCU HAREKETİ TEKNOLOJİSİ
Seri tarihindeki en büyük oyun mekaniği yeniliğini getiren FIFA 18, Gerçek Oyuncu Hareketi Teknolojisi adlı yepyeni animasyon sistemiyle hassasiyeti ve oyuncuların kişiliklerini bir üst seviyeye çıkarıyor. Artık Cristiano Ronaldo ve diğer yıldız oyuncular tıpkı gerçek maçlardaki gibi hareket edecekler.

ÖZGÜN OYNAYIŞ TARZLARI
FIFA 18'de tiki-taka'dan yoğun baskıya kadar birçok Takım Tarzıyla dünyanın en iyi kulüplerinin ünlü taktiklerini kullanabileceksiniz. Ayrıca Yeni Oyuncu Pozisyonları ile oyunu okumak için daha fazla zamana ve alana sahip olurken, geliştirilmiş taktiklerdeki yeni atak koşuları ve devamlı destekle oyunculara daha fazla seçenek sunulacak.

BÃœYÃœLEYÄ°CÄ° ATMOSFERLER
Gerçekçi güneş konumu, sinematik atmosfer derecelendirmesi, özgün saha kenarı süslemeleri, zemin aşınması, kulüp ve stadyuma özel pankartlar, uyarlamalı maç sunumu ve zemin kalitesindeki değişikliklerle FIFA 18'de futbolun en büyüleyici özellikleri bir araya geliyor. Atağa çıkarken özgün tezahüratları dinleyin, gol attığınızda gerçek heyecanı hissedin ve hatta gol sevincinizi taraftarlarla birlikte yaşayın.

Ä°ÅŸletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit
Ä°ÅŸlemci: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
RAM: 8 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260
HDD: 50 GB

FIFA 18 marks the return of the popular soccer franchise, and will re-introduce fans to Journey mode, among other features .Score incredible goals in FIFA 18 as new movement and finishing animations unlock more fluid striking and heading of the ball. All-new crossing controls bring greater options to how you send it into the box. Whipped to the spot, arching deliveries, and pinged crosses to the back-stick will shake up your attacks in the final third.


FIFA 18 introduces Real Player Motion Technology, an all-new animation system that unlocks the next level of responsiveness and player personality. Now Cristiano Ronaldo and other top players feel and move exactly like they do on the real pitch. New Team Styles put the most recognized tactics of the world’s best clubs on the pitch in FIFA 18. Enjoy more time and space to read the play through New Player Positioning, while improved tactics give players greater options on the ball as teammates exploit space and make new attacking runs.


Genre: Soccer Sports
Publisher: Electronic Arts
Developer: EA Canada

Release Name: FIFA.18-STEAMPUNKS
Size: 30.9 GB
Links: Amazon | iGN | Gamespot |




Kod:
http://turbobit.net/j6mbdsz4j0lb/stp-fifa18-www.derinport.in.devrimow.iso.html
http://www.redbunker.net/qmgs2pv0ygnc/stp-fifa18-www.derinport.in.devrimow.iso.html
http://nitroflare.com/view/ED3E3589F226992/stp-fifa18-www.derinport.in.devrimow.iso