Fetish Locator Week Two-I KnoW

Fetiş Bulucu Üçlemesi'nin ikinci bölümü geldi! 20'den fazla kızla ahlaksız bir çılgınlığa sürüklenen kahramanımız için sırada ne olduğunu keşfedin! Önceki seçimleriniz sonuçta bu sefer işleri nasıl etkileyecek? Fetiş Bulucu'da baştan çıkarırken ve romantizmle zirveye çıkarken sınırlarınızı aşın!
Utangaçtan vahşiye kadar bu kızlar kalp atışlarınızı hızlandıracak! Seks ve birçok fetişle dolu çeşitli maceraları deneyimlemeye hazır olun! Bu hafta hangi kızla takılmak istiyorsun?
Büyük bir kostüm partisi yapılıyor ve herkes buna katılmak istiyor! Bu güzel kızlar bu partiye katılıyor, kaçıracak mısın? Belki sadece kostümlerinin ötesini bile görebilirsiniz!


Hikayeye 1. Haftadaki seçimlerinizle devam edin veya geçmiş seçimlerinizi belirlemek için kısa bir anketle yeni bir oyuna başlayın, siz karar verin! Her seçim önemlidir, bazı olaylar yolunda gidebilir ama yanlış bir seçim her şeyi alt üst edebilir!
2. Hafta, en müstehcen ve en baharatlı animasyonlardan oluşan yepyeni bir paket getiriyor! Gündelik seksten su sporlarına kadar ikinci bölümde her şey sizin için hazır! Hikayenizi şekillendirmeye devam ederken bugüne kadarki en iyi Fetiş Bulucu animasyonlarını deneyimleyin. Fetişlerin ikinci turuna hazır mısınız?


Tür: Macera, Basit Eğlence, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: ViNovella Games
Yayımcı: ViNovella Games

Sürüm Adı: Fetish.Locator.Week.Two-I_KnoW
Boyut: 4,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/9i014w5rn50w/Fetish.Locator.Week.Two-I_KnoW.iso.html
https://drop.download/o6jhy6fg9l5u