The Eternal Cylinder-TENOKE

Tehlikeli bir gezegende doğdun. Açıklamalara meydan okuyan egzotik yaratıklarla dolu gerçeküstü ve fantastik ortamlar. Bu dünya hem dehşet verici hem de hayranlık uyandırıcı, tehlikeli olduğu kadar merak ve gizemle de dolu. Ancak bu dünyanın en büyük tehdidiyle karşılaştırıldığında tehlikeler ne olursa olsun sönük kalır: Silindir. Bu devasa, antik yuvarlanan yapı, yoluna çıkan her şeyi eziyor. Peki nereden geldi? Peki nasıl durdurulabilir?
Burada Trebhum adı verilen küçük bir yaratıktan başka bir şey değilsiniz. En hızlı ya da en güçlü olmayabilirsiniz ama en güçlü yeteneğe sahipsiniz: Uyum sağlama. Trebhum, yırtıcı hayvanlara karşı kendilerini savunmalarına ve bu tehlikeli dünyada yön bulmalarına yardımcı olabilecek yeni fiziksel özellikleri ve yetenekleri mutasyona uğratabilir ve geliştirebilir; Boyut olarak eksiğinizi doğaçlama ve beceriklilik ile telafi etmeniz gerekecek. O halde kendini hazırla küçük Trebhum. Önünüzdeki tehlikeli yolculuk için ailenizi toplayın ve dünyanızı Ebedi Silindir'den kurtarın.


Keşfedilecek unutulmaz bir uzaylı dünyası…
Her biri olağanüstü bitki örtüsü ve garip faunayla dolu dört benzersiz biyom içeren geniş, açık bir dünya. Önümüzde bekleyen harikalar veya dehşetler kesinlikle unutulmaz olacak.
…gerçek zamanlı dünya yıkımıyla.
Silindir her canlandığında, güzel gezegeninizin daha büyük bir kısmı kadim destroyerin ağırlığı altında eziliyor. Ağaçlar devrilip kaçmak için engeller yaratırken, tepeler ve dağlar düzleşerek saklanacak hiçbir yer kalmıyor. Hayatta kalmak için tek şansınız koşmaktır!
Kendi Uzaylı Ailenizi Oluşturun
Her Trebhum, kendilerine diken çıkarma, kasırga fırlatma, uçma ve daha fazlasını yapma yeteneği veren 50'den fazla mutasyon arasından seçim yapabilir! Bu, Trebhum'un karşılaştıkları her türlü engeli aşmak için çeşitli yöntemler kullanmasına olanak tanır! Ek olarak, her mutasyon Trebhum'a benzersiz görünümler kazandırır; bu da Trebhum sürülerinin nihai hayatta kalma kabiliyeti için özelleştirilmiş, sevimli yaratıklardan oluşan çeşitli bir kadroya dönüştüğü anlamına gelir.
Kadim Gizemleri Çöz
Geçmiş nesiller tarafından inşa edilen ve karmaşık bulmacalarla korunan gizli sığınaklarda, Trebhum'un nesilden nesile aktarılan kadim bilgileri bulunmaktadır. Bu sığınakları arayın çünkü dünyanızda kalan tek umudu barındırıyorlar.
Silindir'in hizmetkarlarına dikkat edin
Hizmetkarlar Silindir'in yarattığı iğrenç yaratıklardır; Gezegendeki her doğal şeyi istila ediyor, yok ediyor ve tüketiyor, geride hiçbir şey bırakmıyor. Bu canavarlardan mümkün olduğu kadar uzak durun!
*YIL DÖNÜMÜ GÜNCELLEMESİ - YENİ İÇERİK*
Keşfedilecek Yeni Yaratıklar!
Artık dünyada 2 yeni yaratık dolaşıyor - Riski size ait olmak üzere yaklaşın!
- Buddugh Gropp, tundra biyomlarında bulunan oldukça agresif bir otoburdur.
- Gharukuk, çölde bulunan üçayaklı, omnivor bir hayvandır.

Yeni bir mutasyon!
Trebhum, gövdelerinden alev jetleri fırlatmalarına olanak tanıyan yeni, ateşli bir mutasyon geliştirdi. Bu yetenek, herhangi bir yırtıcı hayvanın Trebhum'un yemek için fazla baharatlı olabileceğini bilmesini sağlar (özellikle kürklü olanlar için!)

Yeni grafik seçenekleri!
Ebedi Silindir artık 4K'yı destekliyor VE ışın izlemeyi destekliyor, kurtuluş yolculuğunuzu şimdiye kadarki en canlı ve sürükleyici hale getiriyor! Bu muhteşem dünyanın, görülmesi gerektiği gibi, daha da canlı bir şekilde tadını çıkarın!



Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: ACE Team
Yayımcı: Good Shepherd Entertainment

Sürüm Adı: The.Eternal.Cylinder-TENOKE
Boyut: 7,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/thvcjbwh7kch/tenoke-the.eternal.cylinder.iso.html
https://nitroflare.com/view/195268494824213/tenoke-the.eternal.cylinder.iso
https://drop.download/scu0ay7ejvrw