Equestrian Training-DARKSiDERS

Tek başınıza veya arkadaşlarınızla atlar ve binicilik hakkında daha fazla bilgi edinmenin yeni bir yolunu keşfedin. Galops olarak bilinen resmi FFE (Fransız binicilik federasyonu) diplomalarına dayanan oyun, eğitim modunda gelişmenize, sınav modunda bilginizi test etmenize ve çeşitli eğitici mini oyunlarla öğrenirken eğlenmenize yardımcı olur: yakında binicilik alanında uzman olun!


4 oyuncuya kadar çok oyunculu mod! Arkadaşlarınızın binicilik bilgisine meydan okuyun ve pratik alıştırmaları tamamlamak için onlarla işbirliği yapın!
-2500 soru, binicilik profesyonelleri tarafından yazılmış ve resmi FFE diplomalarına dayalı olarak atlar ve binicilik hakkında.
-Atlar ve binicilik ile ilgili geniş bir terimler sözlüğü.
-Tamamen kişiselleştirilebilir eğitim seansları: temayı (binicilik, bilgi veya bakım), soru sayısını seçin ve bir zamanlayıcı kullanmak isteyip istemediğinize karar verin.
-On beşten fazla mini oyun 3 kategoriye ayrılmıştır: Eğlenirken teoriyi uygulamaya koymanıza yardımcı olacak dayanıklılık yarışı, engel atlama ve tımar.
-İlerlemenizi izlemek ve çabalarınızı odaklamanız gereken alanları belirlemek için istatistik çizelgeleri.

Bu ürün Fransız Galops sınavına uygundur. Sağlanan içeriğin bir kısmı, Fransa dışındaki geçerli düzenlemelere uygun olmayabilir.


Tür: Basit Eğlence, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Smart Tale Games
Yayıncı: Microids

Yayın Adı: Equestrian.Training-DARKSIDERS
Boyut: 857 MB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/B5DA7106225E068/ds-equestriantraining.iso
https://drop.download/9f1ag0a5mycp/ds-equestriantraining.iso
https://turb.cc/tu4jyq13z4d1/ds-equestriantraining.iso.html
https://rg.to/file/8bdaabdbe26d36a964eb91f3c2cc7538/ds-equestriantraining.iso.html