Dying Light Definitive Edition v1 49 8-I KnoW


Dead Island ve Call of Juarez gibi hit oyunların yaratıcılarından. 50'den fazla endüstri ödülü ve adaylığı kazananı. Oynanış konusundaki tavizsiz yaklaşımı, birinci şahıs zombi oyunlarına yeni standartlar getiren oyun. Yayınlanmasından yıllar sonra bile yeni içerik ve ücretsiz topluluk etkinlikleriyle desteklenmeye devam ediyor.


Zombi virüsünün kuşattığı bir şehirde hayatta kalın! Gizli görevinizde yapmak zorunda kalacağınız zor seçimi keşfedin. Üstlerinize olan sadakatiniz, hayatta kalanları kurtarma isteğinizden daha mı güçlü olacak? Seçim senin…
GENİŞ AÇIK DÜNYA
Şehri eşi benzeri görülmemiş bir özgürlükle dolaşın ve eşsiz atmosferinin tadını çıkarın. Her binayı ölçeklendirmek ve uzak bölgelere ulaşmak için parkur kullanın.

YARATICI SAVAÅž
Kanlı savaşlara katılın ve düşmanlarınızla yüzleşmek için sınırsız seçenekleri keşfedin. Avantaj elde etmek için ortamı çeşitli silah türleri ve yeteneklerle eşleştirerek kullanın.

GÜNDÜZ VE GECE DÖNGÜSÜ Gün
batımında avcıdan avlanmaya geçerken dünyadaki dramatik değişimi deneyimleyin. Gelen tehditle yüzleşin veya arkanıza bakmaya vakit kaybetmeden kaçın.

4 OYUNCULU İŞBİRLİĞİ
Diğer oyuncularla güçlerinizi birleştirin ve heyecan verici bir işbirliği modunda hayatta kalma şansınızı artırın. Hikaye kampanyasını birlikte yürütün ve düzenli olarak planlanan topluluk mücadelelerine katılın.



Tür: Aksiyon, RYO
GeliÅŸtirici: Techland
Yayımcı: Techland

Sürüm Adı: Dying.Light.Definitive.Edition.v1.49.8-I_KnoW
Boyut: 27,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://trbbt.net/bf63qa7ccpse/ik-dl498.iso.html
https://nitroflare.com/view/672C6F887E3A8AF/ik-dl498.iso
https://drop.download/67jvo2upw4uo