Dungeons 4 v1.3-TENOKE

Güçlü bir kahraman karanlık, nemli bir zindanda sinsi ve yere sabitlenmemiş her şeyi çalarken acınası canavar sürüleri için hayatı çekilmez bir hale getiren bir kahraman. Orada bulundun mu, bunu yaptın mı - yaklaşık bin kez mi? O halde kesinlikle taraf değiştirmenin ve o kahramana zindanda kimin kim olduğunu göstermenin zamanı geldi!
Güçlü (ve güçlü) bir Zindan Lordu rolünü üstlenin ve yeraltında kendi şeytani topraklarınızı yaratın. Aptal goblin işçiler emirlerinizi beklerken titriyor ve emriniz doğrultusunda kayaya koridorlar ve odalar kazıyorlar.
Kahramanlar savaş ve hazine aramak için zindanınızı ziyaret edecek.
Doğal olarak, onları her zaman parmaklarınızı şıklatarak yok edebilirsiniz. Ama onların kalplerindeki arzuyu elde etmelerini ve sonra da HER ŞEYİNİ ellerinden almalarını izlemek daha eğlenceli ve daha da kötü değil mi?
Bu yüzden onlara birkaç hazine ve biraz ekipman verin, eğlence ve sevgi için onlara birkaç dövüş verin ve onlara göz kulak olun. Ve nihayet yeterince mutlu olduklarında, "hasat" zamanı gelir. Çünkü mutlu kahramanlar, hapishanenizde veya işkence odanızda onlardan neşeyle çıkarabileceğiniz daha değerli ruh enerjisine sahiptir!
Ancak kendilerini iyiliğin savaşçısı ilan eden bu kişiler sizin için mükemmel bir kaynak kaynağından başka bir şey olmasa da, yine de onları hafife almamalısınız. Eğer onların çok fazla arkadaşını dövdüyseniz, güçlü ve kinci Şampiyonlar ara sıra Zindanınıza doğru yol alacaktır. Belki küçük bir meblağ onları bir kez olsun ahlaki ve etik ilkelerini unutmaya ikna edebilir?
Kahramanların yanı sıra yeraltına da her zaman dikkatli bakmalısınız. Çünkü rekabet asla uyumaz ve diğer Zindan Lordları bölgenizi kendileri için ele geçirmek ister. Sanki bu yeterli değilmiş gibi, başka bir Zindan Lordu sizden bir seviye aşağıda yaşıyor, üstelik aynı zamanda patronunuz olan ve sizi gereksiz görevlerle bombalıyor! Elbette sizin gibi kötü niyetli ve sinsi varlıkların onun yerini almak için şimdiden yoğun bir şekilde çalıştıklarını söylemeye gerek yok!



Ana Özellikler:

  • Sinsi ol! Size gerçekten zor anlar yaşatmak için üç farklı Boss Canavarı sizi bekliyor. Tek Zindan Lordu olmak için onlardan kurtulun!
  • Dövüşe hazır olun! 10 farklı kahraman sınıfı, 15 farklı canavarın karanlıkta gizlendiği zindanınıza girmeye cesaret ediyor
  • 17 kampanya görevi, şeytani zindan lordu olarak tüm kurnazlığınızı gerektiriyor. Eğer bunlardan sağ çıkmayı başarırsanız, hala sizi bekleyen özel bir oyun var.
  • Zindanlarda tek bir yol vardır: aşağı inmek. 3 farklı seviye sizin tarafınızdan fethedilmeyi bekliyor.
  • Hapishane hücreleri ve işkence odaları emrinize hazır, “müşterileri” bekliyor
  • 50 farklı nesneyle hayallerinizdeki zindanı yaratın
  • Wimpy goblin işçileri komutlarınızı bekliyor ve zindanı isteklerinize göre yaratıyorlar.

Tür: RYO, Strateji
Geliştirici: Realmforge Studios
Yayımcı: Kalypso Media Digital

Sürüm Adı: Dungeons.4.v1.3-TENOKE
Boyut: 5,9 GB
Bağlantılar: STEAM |



 





Kod:

https://trbbt.net/ruh0uppuhysr/tenoke-dungeons.4.v1.3.iso.html
https://drop.download/z5ytlfw818ln