Dragon Ball Z Kakarot Gokus Next Journey-RUNE

EVRENÄ°N UMUDU OLUN
• DRAGON BALL ile ilgili bazı yakıcı soruları ilk kez yanıtlayan, daha önce hiç görülmemiş hikaye anları da dahil olmak üzere, destansı olaylardan neşeli yan görevlere kadar DRAGON BALL Z'nin hikayesini deneyimleyin!
• İkonik DRAGON BALL Z savaşlarını eşi benzeri olmayan bir ölçekte oynayın. Yıkılabilir ortamlara sahip geniş savaş alanlarında savaşın ve en ikonik düşmanlara (Raditz, Frieza, Cell vb.) karşı destansı boss savaşlarını deneyimleyin. RPG mekaniği ile güç seviyenizi artırın ve mücadeleye katılın!


• Sadece Z Savaşçıları olarak savaşmayın. Onlar gibi yaşa! DRAGON BALL Z destanlarında balık tutun, uçun, yiyin, antrenman yapın ve savaşın, çok sayıda DRAGON BALL karakterleriyle arkadaşlar edinin ve ilişkiler kurun.
DRAGON BALL Z: KAKAROT'ta Goku ve diğer Z Savaşçılarının hikayesini yeniden yaşayın! Destansı savaşların ötesinde, Goku, Gohan, Vegeta ve diğerleriyle savaşırken, balık tutarken, yemek yerken ve antrenman yaparken DRAGON BALL Z dünyasındaki yaşamı deneyimleyin. Hikayede ilerledikçe yeni alanları ve maceraları keşfedin ve DRAGON BALL Z evrenindeki diğer kahramanlarla güçlü bağlar kurun.


Tür: Aksiyon, RYO
GeliÅŸtirici: CyberConnect2 Co. Ltd.
Yayımcı: Bandai Namco Entertainment Inc.

Sürüm Adı: Dragon.Ball.Z.Kakarot.Gokus.Next.Journey-RUNE
Boyut: 47,7 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/6tu7s4ud618t/rune-dragon.ball.z.kakarot.gokus.next.journey.iso.html
https://drop.download/qcdkrxtn37ep