DIRT 5-Razor1911

DIRT 5, Codemasters tarafından oluşturulan eğlenceli, güçlendirilmiş, off-road bir arcade yarış deneyimidir. Ralli simgelerinden kamyonlara ve GT kahramanlarına kadar bir dizi araba ile çakıl, buz, kar ve kumu kapsayan dünya çapındaki rotalarda bir iz bırakın. Yıldızlarla dolu Kariyer, dört oyunculu bölünmüş ekran, yenilikçi çevrimiçi modlar, tasarım düzenleyici ve daha fazla yeni özellik ile DIRT 5, yeni nesil ekstrem yarıştır.
Let Loose
Mirasa saygı duyarak ve serinin DNA'sını koruyarak DIRT 5, DIRT mirasında her zamankinden daha cesur ve daha cesur yeni bir bölüm yazıyor. Yeni özellikler, yenilikler ve yeni bir yaklaşım, DIRT 5'i sürekli olarak öne çıkan anlar yaratabileceğiniz bir off-road yarış, stil ve kültür merkezi haline getiriyor.
Dünya Boyunca Bir Patika
Çıkarın Dünya çapında bir geziye çıkın ve çarpıcı, dinamik ortamlarda 10 farklı küresel lokasyonda 70'den fazla benzersiz rotada yarışın. New York'taki donmuş East River'da yarışmaktan, Brezilya'daki Kurtarıcı İsa'nın altında, Norveç'te Kuzey Işıkları ile parıldamaya kadar, rakiplerinize, araziye ve aşırı, sürekli değişen koşullara meydan okuyun.

İnanılmaz Arabalarla Sınırları Zorlayın
Eklektik ve heyecan verici bir araba listesinin direksiyonuna geçin. Kayaları döven makinelerle en zorlu arazileri fethedin, ikonik ralli arabalarını yeni yerlere götürün veya 900bhp sürat arabalarının gücünü hissedin. Rallycross, GT, ganimet kamyonları, araba kas arabaları, nihai off-road garajını tamamlıyor.



Yıldızlarla Dolu Bir Kariyerde Spot Işığına Sahip Olun
Bir ikonun himayesi altında, güçlendirilmiş bir off-road yarış dünyasının yeni yıldızı olmak için tüm gözler sizin üzerinizde. Sponsorluklar ve benzersiz ödüller kazanın, tüm yerleri fethedin ve şimdiye kadarki en büyük Kariyerimizde zorlu bir rakiple karşılaşın.

Off-Road Action'da Rekabet Edin veya Ä°ÅŸbirliÄŸi
Yapın Kariyer dahil çevrimdışı modlarda dört oyuncuya kadar yerel bölünmüş ekran, DIRT 5'i arkadaşlarınızla pozisyon için savaşırken mükemmel bir çok oyunculu yarış oyunu yapar. Çevrimiçi, 12 oyuncuya kadar küratörlüğünde yarış oynatma listelerinde yer alın ve yenilikçi amaca dayalı modlarda yarışın.

Yeni Özelliklerle Oluşturun ve Yakalayın
Ayrıntılı bir Fotoğraf Modu ile en büyük atlamalarınızı ve en iyi hareketlerinizi yakalayın ve DIRT'in tüm arabalar için şimdiye kadarki en derin tasarım düzenleyicisiyle yaratıcı yeteneğinizi gösterin. Ayrıca, tüm oyuncuların DIRT'de daha önce hiç olmadığı kadar yaratmasına ve oynamasına izin veren yepyeni özellikler.



Tür: Aksiyon, Macera, Basit Eğlence, Yarış, Spor
GeliÅŸtirici: Codemasters
Yayımcı: Codemasters, Electronic Arts

Yayın Adı: DIRT_5-Razor1911
Boyut: 12.9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://drop.download/optz4er50azi/rzr-dirt5.iso
https://turb.cc/xexvljipa04x/rzr-dirt5.iso.html
https://nitro.download/view/7DE905D70C0C998/rzr-dirt5.part1.rar
https://nitro.download/view/900BF09D8FEF1D8/rzr-dirt5.part2.rar