Descenders The Mischief Tour-SKIDROW

Action Henk'in geliştiricilerinden Descenders, hızlı tempolu, aşırı yokuş aşağı bir bisiklet oyunudur ve öğrenmesi kolay, ancak ustalaşması zor.

Ekstrem Spora Modern Bir Bakış


  • Prosedürel olarak oluÅŸturulmuÅŸ dünyalar : Her oynadığınızda farklı atlamalar, eÄŸimler ve tepe bombaları yapın
  • Serbest stil bisiklet kontrolleri : Kaygan kamçılar ve fırçalar için yapılmış derinlemesine bir fizik sistemi ile sürücünüzün her ince hareketini kontrol edin
  • Rogue-Bike : Her oynadığınızda özel mutatörler kazanın ve sürüş tarzınız için hangi yeteneklerin en iyi sonucu verdiÄŸini belirleyin
  • Temsilcinizi OluÅŸturun : Tam özellikli bir çevrimiçi Temsilci sistemi, deÄŸerinizi göstermenize ve yeni bisikletler ve konular kazanmanıza olanak tanır
  • Tam lisanslı film müziÄŸi : Size daÄŸlara vurmak için mükemmel bir film müziÄŸi sunmak için davul ve bas plak ÅŸirketi Liquicity ile ortaklık kurduk
  • Bir sonraki Descender ol : Oyunda tek seferde hayatta kalabilir ve efsanevi Descender'ların saflarına ulaÅŸabilir misin?

Takım Seçin, Efsane Olun
Descenders'da takımınız sizin hayatınız. Bir taraf seçtiğinizde - Düşman, Arboreal veya Kinetik - sizinle aynı tarafı seçen diğer oyuncularla birlikte olacaksınız.
Bisikletinizi alın, takımınızı seçin ve Descender'ınızın efsanesini yaşamaya çalışın. Team Enemy'nin zorlu, çılgın saflarına, Team Arboreal'ın yetkin, arazi dışı stillerine veya yüksek oktanlı, hız her şeydir Team Kinetic'e katılacak mısınız?


  • Takımınızın renklerini ve kıyafetlerini gururla giyin ve özel takım malzemeleri alın
  • En çok Temsilciye sahip takıma özel ödüller verilir
  • Descenders Discord sunucusunda ekibinizin özel kanalına eriÅŸin

Bu yeni MISCHIEF TOUR GÃœNCELLEMESÄ°'nde yenilikler:
MISCHIEF TOUR:
Descenders'ın APTAL tarafında ustalaşmanıza yardımcı olacak 8 yeni görev (bir çöpçü avı dahil! Hepsini bulabilir misin?)
Kardan Adamın Topu:
BI0S0CK'dan yeni bir harita – zıplamayı hatırlayabilirsin! Şimdi karda pedalsız eğlenceye katılın!
Lost Cause Caves:
DogTorque, keşfetmeye hazır bu yeni, güzelce aydınlatılmış mağara sistemiyle gerçekten parkın dışına fırlattı, sadece tekerleklerinizin üzerinde ve lavdan uzak durun!
Optimizasyonlar:
Descenders'ı daha ince ve daha hızlı hale getiriyoruz, bu yüzden uzun bir oyun süresinden sonra düşüşleri fark eden sizler daha uzun süre oynayabilirsiniz!



Tür: Aksiyon, Yarış, Spor
GeliÅŸtirici: RageSquid
Yayımcı: No More Robots

Sürüm Adı: Descenders.The.Mischief.Tour-SKIDROW
Boyut: 6.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/9F1B0A80EF0E714/sr-descendersthemischieftour.iso
https://drop.download/d4uzijgvikvr/sr-descendersthemischieftour.iso
https://turb.pw/trf4mv39qza1/sr-descendersthemischieftour.iso.html