Death Requiem-TENOKE

Death Requiem bir hayatta kalma fantezi oyunudur. Mimarinin ihtişamını deneyimlemek için zindana dalacak ve gotik ortamı keşfedeceksiniz. Aynı zamanda tehlike de yaklaşıyor... Evrendeki yarık açıldı ve sayısız düşman geliyor. Düşmanlara karşı savaşmak için strateji ve beceri kombinasyonunuzu kullanın.


Sürekli düşman akışıyla baş etmeye ve harika bir maceraya başlamaya hazır mısınız?

  • YoÄŸun SavaÅŸ: Üçüncü ÅŸahıs karakter olarak oynayın ve dış dünyadan sürekli olarak ortaya çıkan ÅŸeytanlara karşı savaşın. Farklı dövüş stilleri ve yetenekleri, oyuncunun kendi saldırı tercihini oluÅŸturmasına ve farklı oyun deneyimleri getirmesine olanak tanır.
  • Dalga Sistemi: Düşmanlar her dalgada ve daha da fazla yenilenecek. Daha sonraki dalgalarda daha güçlü düşmanlar ortaya çıkacak. Her düşman dalgasıyla yüzleÅŸmeye hazır olun ve bu gergin ve heyecan verici savaÅŸta mümkün olduÄŸu kadar uzun süre hayatta kalmaya çalışın.
  • Toplama sistemi ve gizli ödüller: Oyuncunun, silah satın almak ve karakterin yeteneklerini yükseltmek için kullanılabilecek, dünyaya dağılmış öğeleri ve altınları toplaması gerekir. Öldürüldükten sonra karakterin özelliklerini artırabilen gizli bir patron var.
  • Beceri aÄŸaçları ve yükseltme sistemi: Oyuncu, düşmanları öldürürken karakterin niteliklerini yükseltmek için kullanılabilecek kan parası alabilir. Beceri aÄŸaçları, karakterin saldırı stilini geniÅŸletmek için kullanılabilecek çeÅŸitli uzmanlıklar içerir. Bu beceriler temel saldırıları, iyileÅŸtirme yeteneklerini ve silah yükseltmesini içerir ve mevcut uzmanlık seviyesiyle açılabilir.
  • Element yükseltmesi: Oyunda oyunculara karşılık gelen nitelikleri verebilen dört çeÅŸit sihirli pelerin vardır: AteÅŸ, Zehir, Yıldırım, Karanlık. Her sihirli pelerin, oyuncunun düşmanları öldürmesine yardımcı olacak büyü becerileri içerir. Bu beceriler, oyuncu pelerini bulduÄŸunda beceri aÄŸaçlarından yükseltilebilir.

Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Miles Gong
Yayımcı: Miles Gong

Sürüm Adı: Death.Requiem-TENOKE
Boyut: 5,4 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://trbbt.net/nj2jw0f2m4ca/tenoke-death.requiem.iso.html
https://nitroflare.com/view/97E0BD33DDB08B4/tenoke-death.requiem.iso
https://drop.download/41lz6dlcprrc