Daymare 1994 Sandcastle v1.2-Razor1911



Daymare: 1994 Sandcastle, üçüncü şahıs hikaye odaklı bir hayatta kalma korku oyunudur. Eleştirmenlerden olumlu eleştiriler alan Daymare: 1998'in ön bölümüdür . Şu anda HADES (Hexacore Gelişmiş Çıkarma ve Arama Bölümü) adlı bir birimin hizmetinde olan eski bir hükümet casusu olan özel ajan Dalila Reyes'in yerine geçin ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en gelişmiş deneysel araştırma merkezine girmeye hazırlanın . Ancak dikkatli olun, çünkü askeri araştırma merkezinin ıssız, labirent gibi derinliklerinin karanlığında tüyler ürpertici ve ölümcül bir şey sizi bekliyor! Tüm zamanların en yenilikçi ve teknolojik açıdan gelişmiş silahlarından birini kapın ve keşfedilmeye hazır, korkutucu derecede çağrıştırıcı bir dizi ortamda yol alırken daha önce hiç görülmemiş yaratıklarla yüzleşmeye hazırlanın.




  • Yeni karakterler ve büyük geri dönüşler – Oyunun ana kahramanı Özel Ajan HADES Dalila Reyes olarak çok gizli "Sandcastle" görevine katılın ve Daymare: 1998'in en sevilen karakterlerinden bazılarının geçmiÅŸini yeniden inÅŸa edin.
  • Ölümcül ve dehÅŸet verici düşmanlar : Sizinle görevinizin çözümü arasında duran yeni düşmanlarla savaşın, onları öldürün ve parçalayın; her ayrıntısı korkutucu derecede zeki, saldırgan ve gerçekçi.
  • Yenilenen arayüz – DID tamamen yeniden tasarlanmış bir ÅŸekilde geri döndü. Envanterinizi, cephanenizi ve saÄŸlık öğelerinizi doÄŸrudan, hiç bu kadar basit ve sezgisel olmamıştı yeni oyun arayüzünden yönetin.



  • Eye to the Scanner – Reyes'in koluna takılan yenilikçi cihaz sayesinde, ortamın bölümlerini analiz edebilir ve çözülecek yeni bulmacaları ortaya çıkarabilir, gizli belgeleri alabilir ve gizli öğeleri tespit edebilirsiniz!
  • Çevresel bulmacalar – çözüm çoÄŸu zaman gözünüzün önündedir! Kaynakları ve koleksiyon parçalarını elde etmek için tüm ipuçlarını arayın ve çevresel engellerin üstesinden gelin.
  • Öldüğünden emin misin? – Daymare: 1994 Sandcastle'da ÅŸimdiye kadar gördüğünüz en sert ve en saldırgan düşmanlarla yüzleÅŸmeye hazırlanın. Ãœstelik birini öldürdüğünüzden emin olsanız bile, onun tamamen yeni bir biçimde, hatta eskisinden daha ölümcül bir ÅŸekilde geri dönebileceÄŸini göreceksiniz!



  • Nefes kesen ve sürükleyici grafikler, ses efektleri ve film müziÄŸi – Unreal Engine 4'ün gücü sayesinde deneyimlerin en korkunçunu yaÅŸayacaksınız!
  • 90'lara dönüş… yine! – Daymare: 1998'in nostaljisini sevdiyseniz, Daymare: 1994'te Sandcastle'da 90'ların tipik bir aksiyon-korku/filmini yaşıyor ve oynuyormuÅŸ gibi hissedeceksiniz. Pek çok tanıdık referansa ve retro tadıyla korkunç derecede otantik bir atmosfere, zamanda geriye taşınmayı bekleyin.
  • Donmak! – Kesinlikle silah sıkıntısı olmayacak, ancak ÅŸimdiye kadar yaratılmış en yenilikçi ve güçlü silahlardan birini donatmaya hazırlanın: Frost Grip! DÄ°KKAT: Sıvı nitrojen içerebilir.
  • Kıdemli veya çaylak – dövüş yeteneÄŸinize ve hayatta kalma-korku deneyiminize göre en uygun oyun zorluÄŸunu seçin. Her iki durumda da, korkak olanlar için ciddi bir meydan okuma olacak!

Tür: Aksiyon
GeliÅŸtirici: Invader Studios
Yayımcı: Leonardo Interactive, 4Divinity

Sürüm Adı: Daymare_1994_Sandcastle_v1.2-Razor1911
Boyut: 29,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/52ltw9ierzt2/rzr-daymare1994sandcastle12.iso.html
https://nitroflare.com/view/9396B315B6E495A/rzr-daymare1994sandcastle12.iso
https://drop.download/iwojqasizc8y