Combat Mission Fortress Italy-SKIDROW

Combat Mission Fortress İtalya, savaş oyuncularını "Avrupa'nın yumuşak göbeğine", hiç de öyle olmayan bir yere getiriyor. Çoğunlukla ihmal edilen bir savaş sahnesi olan İtalya Kalesi, Temmuz-Ağustos 1943 arasındaki Sicilya harekâtı ile başlar. Sicilya, Wehrmacht ve Luftwaffe'nin kır saçlı gazilerinin yanı sıra geniş bir orduya karşı savaşan, yeni yeniden organize edilen ve geliştirilen Amerikan kuvvetleri için ilk sınavdı. İtalyan Ordusu kuvvetleri dizisi. Kurak arazi, 2. Dünya Savaşı Savaş Misyonu hayranlarına eşsiz bir deneyim sunuyor.
İtalya Kalesi, savaşı doğrudan Mihver güçlerinin ana sahasına taşımak için Batılı Müttefiklerin seferinin başlaması için savaş oyuncularını taşıyor. Savaş kuvvetleri, Sicilya'da savaşan tarihsel olarak mevcut tüm Amerikan, İtalyan ve Alman kuvvetlerini içerir. Öne çıkanlardan bazıları İtalyan Bersaglieri, Amerikan Rangers ve Alman Herman Göring Bölümü gibi elit oluşumlardır. Tamamen yeni İtalyan kuvvetlerine ek olarak, hem Amerikan hem de Alman organizasyonları diğer Combat Mission oyunlarında bulunanlardan önemli ölçüde farklıdır. Dört zorlu harekât ve 17 bağımsız savaş, Sicilya'nın kontrolü için ilgi çekici bir mücadele sunuyor. Bu savaşlarda savaşmak için emrinizde 38 araç ve birçoğu İtalya Kalesi'ne özgü olan birçok silah var.
Oyunculara, çok çeşitli Hedeflere dayalı olarak tamamlamaları gereken ayrıntılı görevler atanır. Görevler, Gerçek Zamanlı olarak veya 20 yıl önce ilk Combat Mission oyunuyla tanıtılan yeni WeGo hibrit sıra tabanlı modumuzla oynanabilir. WeGo, her oyuncunun 60 saniyelik bir dövüş planı yapmasına ve ardından her iki tarafın komutlarının aynı anda yerine getirilmesini izlemesine olanak tanır. WeGo sistemi aynı zamanda tek bir bilgisayarda e-posta (PBEM) veya "hotseat" yoluyla sıra aksiyonunu yeniden izlemenize ve başka bir oyuncuya karşı oynamanıza da olanak tanır. RealTime ve WeGo başa baş oyun aynı zamanda LAN üzerinde veya İnternet üzerinden TCP/IP'yi de kullanabilir. Muazzam tekrar oynanabilirlik, oyuncuların kendi özel kuvvetlerini satın almalarına ve çok çeşitli farklı haritalardan seçtikleri savaş alanında savaşmalarına olanak tanıyan benzersiz bir Hızlı Savaş sisteminden geliyor. Güçlü bir harita ve senaryo Düzenleyicisi, kendiniz ve başkaları için savaşlar veya kampanyalar oluşturmanıza olanak tanır.
Tüm üniteler, mafsallı süspansiyonlar, animasyonlu kapaklar ve onları gerçek hissettiren diğer özelliklerle yüksek çözünürlüklü çokgen 3D modellerde 1:1 ölçekte bire bir tasvir ediliyor. Diğer 3D taktik savaş oyunlarından farklı olarak Combat Mission, gerçek dünya fiziğini, askerlerin savaşa taşıdıklarına kadar, kapsamlı bir şekilde araştırılmış güç tasviriyle birleştirir. Gelişmiş araç hasarı modellemesi, herhangi bir oyunda mevcut olan en gerçekçi balistik, zırh ve zırh sonrası efektler de dahil olmak üzere her bir alt sistemin izlenmesine olanak tanır. Bu düzeyde bir gerçekçilik iddiasında bulunan diğer oyunların aksine, Combat Mission bunu aslında hava durumu, ışıklandırma ve arazinin birimlerin ve silahların nasıl çalıştığına ilişkin etkileşimi de dahil olmak üzere savaşın tüm yelpazesinde sunuyor.


Özellikler:

  • Gerçek bir 3D ortamda taburda ve ölçeğin altında taktik savaş
  • Bireysel araçlara, ekiplere ve mangalara komuta edin
  • Moral, Deneyim ve Liderlik gibi "yumuşak faktörlerin" kapsamlı simülasyonu
  • Savaş Sisi, Tespit, Görüş Hattı, Komuta ve Kontrol ve Hedefleri gösteren yenilikçi sistemler
  • Eşsiz gerçekçi fizik, balistik ve savaş alanı efektleri
  • Her biri dövüş yeteneklerini gerçekçi bir şekilde etkileyen çok çeşitli hava ve ışık koşullarında savaşın
  • RealTime veya WeGo (sıra tabanlı) oyun için benzersiz hibrit sistem
  • Haritalar, senaryolar ve kampanyalar için tam özellikli Düzenleyici
  • Hızlı Savaş sistemi, oyuncunun özelliklerine göre kasıtlı veya rastgele savaşlar kurar
  • Tek oyunculu ve başa baş oyun, E-postayla Oyna (PBEM++) dahil
  • Yamalar, yükseltmeler ve genişletmelerle uzun vadede desteklenir
  • 1943 oluşumlarını ve ekipmanlarını tasvir eden tek Savaş Misyonu Ailesi
  • Savaş Misyonundaki başka hiçbir kuvvet, 1. Dünya Savaşı ve 1930'ların ekipman ve organizasyon karışımıyla İtalyanlar kadar benzersiz değildir. Taktiksel zorluklar hakkında konuşun!
  • Günü kurtarmak için Panterlere ve Kral Kaplanlara güvenemeyen Almanlarla birlikte veya Almanlara karşı oynamanın nasıl bir şey olduğunu öğrenin
  • Kurak, kayalık, seyrek ormanlık arazi tamamen farklı türde bir taktiksel ortam yaratır
  • 1 m x 1 m çözünürlüğe sahip geniş haritalar, karmaşık arazilerde kısa ve uzun menzilli aksiyona olanak tanır
  • Binalarda açıkça simüle edilmiş kapılar, pencereler ve zeminler bulunur
  • Hava ve zemin durumu modelleme sistemleri, görünürlük ve hareketliliğin koşullardan dinamik olarak etkilendiği kuru güneşli günlerden çamurlu fırtınalı gecelere kadar her şeye izin verir. Bazı Savaş Görevi oyunları, Kış, İlkbahar ve Sonbahar hava koşullarının tamamını da içerir
  • Görüş Hattı ve Ateş Hattı ayrı ayrı hesaplanır, bu da bazen ateş edemediğiniz bir şeyi görebileceğiniz, bazen de göremediğiniz şeylere ateş edebileceğiniz anlamına gelir.
  • Askerin duruşu (yüzüstü, diz çökmüş, ayakta) tespit etme, korunma ve düşmanlarla çatışma yeteneği dahil her şeyi etkiler
  • Görüş Hattı genel bir değer değil, "gözbebekleri" veya "sensör" noktasından hesaplanır
  • Aydınlatma, oyunda olduğu gibi gerçek hayatta da savaşı azımsanmayacak derecede etkiler. Doğru aydınlatma koşulları günün saatine, yılın saatine ve hava durumuna göre simüle edilir

Tür: Strateji
Geliştirici: Battlefront
Yayımcı: Slitherine Ltd.

Sürüm Adı: Combat.Mission.Fortress.Italy-SKIDROW
Boyut: 6,4 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://trbbt.net/iarwg0oht41n/sr-combatmissionfortressitaly.iso.html
https://nitroflare.com/view/D26EB26F66DF157/sr-combatmissionfortressitaly.iso
https://drop.download/86hnclk1ju7b