College Bound Arctic Adventure-DARKSiDERS

Hiç böyle bir düşünceniz oldu mu… sadece bir uçağa atlayın ve çok uzak bir ülkeye gidin? Bazılarımız bu tür bir lüksü karşılayabilecek kadar şanslı, bazılarımız ise daha da şanslı ve bu fırsat onlara birdenbire verilmiş.


College Bound: Arctic Adventure , İnternette yüz binlerce oyuncu tarafından sevilen bir oyun olan Adult Visual Novel College Bound'un resmi bir yan ürünü. Oyun Hakkında College Bound: Arctic Adventure , size hayatınızın en güzel kış tatilini pitoresk İzlanda'da geçirme şansı veriyor! Yeni insanlarla tanışın (ateşli ve hatta bazen tehlikeli İzlandalı bebekler dahil), kış sporları yapın, dövüş becerilerinizi ölçün, yerel seksileri baştan çıkarmak için şansınızı deneyin ve hatta gizemli bir vakayı çözmek için zekanızı ve sezginizi kullanarak bir dedektif olun. kasabayı felç eden lanet. Hot Girls In A Cold Land Eğer College Bound'un orijinal versiyonunu oynadıysanız, zaten bildiğiniz bazı karakterlerin bu spin-off oyununda yer aldığını görmekten memnun olacaksınız. College Bound'dan Blanca, Summer, Jess, Lynda ve Amber bu oyunda yer alıyor, ancak aynı zamanda farklı kişilikleri ve özellikleri olan birkaç yepyeni karakterle tanışma fırsatınız olacak: Zoe, Stacy, Katla, Isak ve Zack. Kartlarınızı doğru oynayın, kızlar sizinle sadece auroraları izlemek veya paten yapmaktan daha çok eğlenmek isteyeceklerdir. Bahsi geçmişken… Kaliteli Animasyonlar ve Ateşli SahnelerHiç şüpheniz olmasın, bu yetişkinler için bir oyundur ve ciddiyim. Sarışınları, esmerleri veya kızılları sever misin? Seçim sizin - keşfetmeniz için en seksi kızları içeren birçok animasyonlu seks sahnesi (birden fazla kamera açısıyla) var. Çeşitli görevleri tamamlayın, baştan çıkarma becerilerinizi kullanın veya seksi bir ödül almak için kızın sizi baştan çıkarmasına izin verin. Sadık bir erkek arkadaş olup bu romantik kaçamağı sadece kız arkadaşın Summer ile mi geçireceksin? Yoksa ayartmaya teslim olup sonuna kadar mı gideceksiniz? Seçimleriniz ÖnemlidirBu, seçime dayalı bir hikayedir, bu nedenle verdiğiniz kararlara göre farklı sonuçlar bekleyin. Karşılaştığınız karakterler ve durumlarla başa çıkmanın farklı yollarının yanı sıra birden fazla son var - bazıları başınız belaya girecek, bazıları sizi bundan kurtaracak. Bazıları sizi arkadaşlık alanına sokacak ve bazıları onun inlemesine neden olacak!
College Bound: Arctic Adventure'ı birden çok kez oynayabilir ve her oyunda tamamen yaptığınız seçimlere dayalı farklı bir hikaye yaşayabilirsiniz.


Tür: Simülasyon
GeliÅŸtirici: FOZ
Yayımcı: FOZ

Yayın Adı: College.Bound.Arctic.Adventure-DARKSIDERS
Boyut: 3.6 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/2B36DA74BF85E78/ds-collegeboundarcticadventure.iso
https://drop.download/b1hd83groc2l/ds-collegeboundarcticadventure.iso
https://turb.cc/4qjssktttd6q/ds-collegeboundarcticadventure.iso.html