Clash II-TENOKE

Clash II'nin konusu, The One'ın işaretlerini taşıyan ve kendilerine Saf Olanlar adını veren işgalciler ile kuşaklar boyunca kıtanın büyülü topraklarında yaşayan insanlar olan Eskiler arasında yıllardır savaşların yapıldığı karanlık bir dünyada geçiyor. . Büyüyen çatışma bizi bir kez daha iki grup arasındaki savaşların merkezine götürüyor. Hikaye, ilk bölümdeki olaylardan onlarca yıl sonra geçiyor; Saf Olanlar kıtanın daha fazla bölgesini fethederken baskın güç olmaya devam ediyor.
Antik kıtada yaşayan düşman ordularına ve canavarlara karşı klasik sıra tabanlı savaşlarda ekibinize liderlik edin. Birliklerinizin eşzamanlı hareketinden yararlanın ve benzersiz yeteneklerinden yararlanın.

  • SavaÅŸa girmeye karar vermeden önce stratejik pozisyonlar alın.
  • Ordunuzu yönetin ve düşmanın planlarını engellemek için dönüş avantajını koruyun.
  • Arazinin avantajlarından ve komutanlarınızın özel becerilerinden yararlanın.
  • Düşman kalelerini ele geçirin ve kuÅŸatmalar sırasında kalenizi savunun.

Karargâhınızı kurun ve krallığınızın ekonomisini yönetin. Güçlü birimleri toplamak için binalar inşa edin. Teknolojiler geliştirin, ordunuzu yükseltin ve onlara savaş alanında yeni yetenekler kazandıracak benzersiz kahraman becerilerinin kilidini açın!

Antik kalıntıları keşfedin, güçlü eserler edinin ve onları koruyan büyülü yaratıklarla yüzleşin. Hikaye odaklı harekatta karakterlerin hikayelerine rehberlik edin ve yan görevleri tamamlayın. Çatışmanın tarihi ve içinde yer alan grupların uğruna yarıştığı topraklar hakkında bilgi edinin. Hazineleri bulun ve stratejik nesneleri edinin.

  • Ä°nler ve yuvalar benzersiz birimleri keÅŸfetmenize olanak tanıyacak.
  • Tapınaklar kahramanınızı ve ordunuzu güçlendirecek.
  • Madenler hazinenize ilave altın saÄŸlayacaktır.

Clash 2, sizi kanlı çatışmalarla parçalanmış fantastik bir dünyaya sürükleyecek stilize edilmiş görsellere sahiptir. Keşfedilmemiş kıta tehlikelerle doludur ve gizemli bir hikayeyi gizlemektedir. Atmosfer, sizi içine çekmeyi bir sonraki seviyeye taşıyan karamsar müzikle zenginleşiyor.

Tür: Macera, Bağımsız
Yapımcı, Strateji Geliştirici: Prime Bit Games SA
Yayımcı: Prime Bit Games SA

Sürüm Adı: Clash.II-TENOKE
Boyut: 7,5 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/2zelwajcd8y6/tenoke-clash.ii.iso.html
https://drop.download/lqw79g7mha8m