CARNAGE OFFERING Tower Defense-TENOKE

Futurtech Studio tarafından geliştirilen Carnage Offer TD, klasik bir kule savunma gerçek zamanlı strateji oyunudur. Jake, Paul, Roy ve Hiro'nun, evrenin üzerinde beliren robot kopyalayıcıların tehdidiyle mücadele eden bir federasyon olan Alliance için çalıştığı distopik bir dünya olan 2528 yılına yolculuk. Makineler giderek konfederasyonun gezegenlerine genetiği değiştirilmiş canavarlar bulaştırıyor. Site Alpha, İttifakın koruyucu taretler inşa ettiği stratejik bir üs. İnsanlığı yok olmaktan koruyun!


Koruma için Kuleler İnşa Edin
Makineli tüfek taretinden füzyon harcına veya Tesla enerji santraline kadar kulelerin hepsinde, zor durumlarda kıçınızı kurtaracak özel bir özellik bulunur.
Çok sayıda kuleye ek olarak, menzil, hasar, kritik vuruş veya can puanı gibi istatistiklerini artırmak için onları savaş dışında da yükseltme olanağına sahip olacaksınız. Hatta madencilik sayesinde taretlerinizi daha hızlı inşa etmenize veya durum gerektirdiğinde kulelerinizi güçlendirmenize olanak tanıyan çiftçilik yapma olanağına da sahip olacaksınız.
Kahramanların Yeteneklerini Tanıyın
Jake ve Paul'ün farklı dövüş teknikleri olacak.
Jake, tüfeğiyle uzun mesafeden düşman ordularını püskürtmek için etkili olacak, daha sonra silah değiştirebilecek ve yeteneklerini artırmak için organ nakli yapabilecek.
Paul telekinetik kılıcıyla yakın dövüşte çok faydalı olacak. Daha fazla hasar alacak ancak yükseltilebilir zırhı onu düşman saldırılarından koruyacak.
Kahramanları ve Teknolojileri Geliştirin
Savaş dışında taret yükseltmelerine ek olarak kahramanlarınızı ve teknolojilerinizi de yükseltebilirsiniz. Görevleri tekrar yapmak, bu iyileştirmeleri yapmanıza olanak sağlayacak parayı almak için faydalı olacaktır.

8 Temel Teknoloji.
Hedef bölgeye bir uyduyu düşürebilecek, taretlerinizde toplu onarımlar yapabilecek, patlayıcı mayınlar döşeyebilecek, takviye askerlerini ortaya çıkarabilecek veya nükleer füze fırlatabileceksiniz. Tüm teknolojiler yükseltilebilir ve görsel görünümlerini değiştirecektir.
Evrenin Farklı Köşelerine Taşın
Birden fazla zorlukla 22 tekrar oynanabilir seviye.
Bir ortaçağ şehrinden zombi bulaşmış bir kasabaya veya orakçılarla dolu bir yeraltı üssüne taşınan kahramanlarımız, hedeflerine ulaşmak için evrenin en uzak noktalarına seyahat ediyor. Tüm seviyeler tamamen farklıdır ve oyuncuları hem daha iyiye hem de daha kötüye doğru bir yolculuğa çıkarır.

30'dan fazla farklı düşman ve patron.
Ortamlar çok çeşitliyse canavarlar ve robotlar da öyle. Her düşmanın iyileştirme, menzilli saldırı, zehirleme, doğma veya koruyucu kalkan gibi özel yetenekleri vardır. Şövalyeler, cadılar, zombiler, mutant böcekler, kurt adamlar, askerler, iblisler, uzay gemileri ve robotlar sizi bekliyor...

Özellikler

  • 7 sınıfa yayılmış 45 çeÅŸit kule;
  • 200'den fazla yükseltme;
  • 2 ÖzelleÅŸtirilebilir Kahraman;
  • 8 temel teknoloji;
  • Çoklu zorluklara sahip 22 tekrar oynanabilir seviye;
  • 30'dan fazla farklı düşman ve patron.

Geliştiricinin Notu CARNAGE OFFERING oyunlarına ilişkin geri bildirimlerinizden çok memnunum. Geliştirme konusunda öncelikli bir vizyonumuz olsa da oyunlarımızın geliştirilmesi için görüşleriniz çok önemlidir. En iyi testçiler sizlersiniz.CARNAGE OFFERING TD, oyuncuları geliştirmeye dahil etmek için erken erişimde yayınlanacak. Herkes incelemeler yoluyla katılacak. Oyunu geliştirmek için okunacak ve dikkate alınacaktır. Gelişime yardımcı olacak yapıcı mesajlara öncelik verilecektir. CARNAGE SUNUCU serisinin projeleri yeterince desteklenirse, önümüzdeki aylarda her zaman daha kaliteli içeriğe sahip bir devam filmi planlanacaktır.


Tür: Strateji
GeliÅŸtirici: Futurtech
Yayımcı: Nova's Army

Sürüm Adı: CARNAGE.OFFERING.Tower.Defense-TENOKE
Boyut: 11,3 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://trbbt.net/vo8owfqp2537/tenoke-carnage.offering.tower.defense.iso.html
https://nitroflare.com/view/2BFD7E15AB197DC/tenoke-carnage.offering.tower.defense.iso
https://drop.download/9stifmo0e17x