Brothers A Tale of Two Sons Remake-FLT

Keşif, kayıp, macera ve gizemle dolu destansı bir peri masalında iki kardeşe rehberlik edin.
Babaları ölümcül bir hastalıktan muzdaripken iki kardeş, onu kurtarabilecek tek tedavi olan "Hayat Suyu"nu bulmak için cesurca yola çıkmalıdır. Başarısızlık seçeneği olmayan kardeşler, bu unutulmaz yolculukta birbirlerini korumak ve önlerindeki engelleri aşmak için bireysel becerilerini kullanarak birbirlerine güvenmeliler.
ZAMANSIZ BÄ°R KLASÄ°K YENÄ°DEN YAPIM
İlk yayınlandığında eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanan Brothers: A Tale of Two Sons geri döndü! 2013'teki oynanışa ve dokunaklı hikayeye sadık kalan Brothers: A Tale of Two Sons Remake, orijinaline göre yeniden oluşturulmuş karakterler ve manzaralar sunuyor ve en yeni nesil grafikler, performans ve oynanışla güncellendi. Yeniden kaydedilmiş film müziği ve canlı orkestra eşliğinde maceranızı yepyeni boyutlara taşıyacak duygusal bir deneyime hazırlanın.



FANTASTİK BİR DESTANYA ÇIKIN Bulmacaları çözün
, gizli hikayeleri keşfedin, tehlikeli yerlerden geçin ve ölümcül patronlarla savaşın. Tek oyunculu modda, bu hikayeyi iki kardeş birlikte birlikte ilerleyin veya bir arkadaşınızla yerel işbirliği modunda oynayın, birlikte oynarken her biri kardeşlerden birini kontrol edin.

KARDEÅžLERÄ°N DUYGUSAL DÃœNYASINA KATILIN
Brothers: A Tale of Two Sons, onları arayanları ödüllendiren gizli ayrıntılarla dolu. Orijinal gizli lezzetlere ve zengin hikayeye ek olarak yeniden yapım, keşfedilecek yeni sırlar da ekledi.

Lütfen unutmayın: Oyunu yerel çok oyunculu modda oynarken en az bir kontrol cihazı gereklidir.


Tür: Macera, Basit Eğlence
GeliÅŸtirici: Avantgarden SRL
Yayımcı: 505 Games

Sürüm Adı: Brothers_A_Tale_of_Two_Sons_Remake-FLT
Boyut: 17,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:


https://tbit.to/d5bod32hov2c/flt-brothers_a_tale_of_two_sons_remake.iso.html
https://drop.download/x329telu7i4z