Broken Roads-FLT

Pillars of Eternity, Disco Elysium, Fallout, Wasteland, Tyranny, Pathfinder ve Baldur's Gate gibi serilerdeki geleneksel bilgisayar rol yapma sevgisinden doğan Broken Roads, oyuncuların ıssız bir yolda ilerlediği zengin ve ilgi çekici bir anlatı sunuyor. gelecekteki Avustralya. Geleneksel ve tamamen yeni rol yapma unsurlarını neredeyse sınırsız karakter geliştirme seçenekleri sunan sınıfsız bir sistem üzerinde bir araya getiren Broken Roads, oyunculara orijinal bir ahlak sistemi sunuyor: Ahlak Pusulası. Bu yeni tasarım, diyalog seçeneklerinin ve araştırma kararlarının bir karakterin felsefi eğilimini etkilediğini ve ondan etkilendiğini görüyor.
Kendinizi kıyamet sonrası Batı Avustralya'da geçen karmaşık bilgiler, derin tarih ve ilgi çekici karakterlerle dolu bir oyun dünyasına bırakın. Destansı yolculuğunuza çıkarken karmaşık hikayeler, dallara ayrılan görevler ve unutulmaz karşılaşmalar sizi bekliyor. Gizli sırları ortaya çıkarın, siyasi entrikaları ortaya çıkarın ve doğru ve yanlış hakkındaki varsayımlarınızı zorlayan ahlaki ikilemlerle yüzleşin. Verdiğiniz her karar, zengin anlatımı şekillendirerek birden fazla sonuca yol açar ve gerçek anlamda kişiselleştirilmiş bir oyun deneyimi sağlar. Kapsamlı büyük olay örgüsünden en küçük ayrıntılara kadar dünya, atmosferik açıklamalar ve canlı diyaloglarla hayat buluyor, sürükleyici ve unutulmaz bir macera sunuyor.
Oyun, klasik RPG unsurlarını yenilikçi özelliklerle kusursuz bir şekilde birleştirerek oyunculara benzersiz ve özelleştirilebilir bir oyun deneyimi sunuyor. Sınıfsız bir sistem üzerine inşa edilen bu sistem, oyuncuların yeteneklerini ve becerilerini kendi oyun tarzlarına uyacak şekilde şekillendirmelerine olanak tanıyan çok çeşitli karakter geliştirme seçenekleri sunar. Yepyeni rol yapma öğelerinin dahil edilmesi, oyunun mekaniğine, ilgi çekici ahlaki seçimlere ve sürükleyici anlatıma derinlik ve karmaşıklık katıyor.
Ahlaki Pusula, geleneksel iyilik ve kötülük kavramlarının ötesine geçen çığır açıcı bir ahlak sistemi sunuyor. Bunun yerine, bir karakterin felsefi eğilimine odaklanarak oyuncuların, kahramanlarının dünya görüşünü benzersiz ve incelikli şekillerde şekillendirmelerine olanak tanır.
Örneğin, faydacılığa eğilimli bir karakter, bireysel hayatları feda etmek anlamına gelse bile, toplumun genel faydasını temel alarak kararlar vererek, daha büyük iyiliği ön planda tutabilir.


Verilen her zorlu kararla birlikte Ahlak Pusulası karakterleri değişebilir, potansiyel olarak onları daha geniş veya dar görüşlü hale getirebilir, hatta yolculuk ilerledikçe ahlaklarını tamamen değiştirebilirler.
Sistem, oyuncuların yolculuklarını ve ilişkilerini etkileyen, aynı zamanda yaptıkları her seçimden etkilenen, benzersiz bir ahlaki kimliğe sahip bir kahraman yaratmalarına olanak tanır.
Uçsuz bucaksız Outback'te dolaşın, çürüyen şehir merkezlerini keşfedin ve bu akıl almaz derecede güzel ve tehlikeli toprakların sırlarını ortaya çıkarırken tehlikeli çöl bölgelerinde gezinin. Batı Avustralya'nın çeşitli insanlarının ve manzaralarının özünü yakalayan ve kıyamet sonrası türe yeni bir soluk getiren benzersiz bir ortamda hayatta kalın, savaşın ve ittifaklar kurun.


Tür: RYO
GeliÅŸtirici: Drop Bear Bytes
Yayımcı: Versus Evil, TinyBuild

Sürüm Adı: Broken_Roads-FLT
Boyut: 10,9 GB
Bağlantılar: STEAM |


 






Kod:
https://tbit.to/i8a1plpyi0eg/flt-broken_roads.iso.html
https://drop.download/j28svxcshz6o