Bright Memory Infinite v20231022-TENOKE

2036 yılında dünya göklerinde bilim adamlarının henüz açıklama bulamadıkları tuhaf bir olay meydana geldi. Doğaüstü Bilim Araştırma Organizasyonu (SRO), bu olguyu araştırmak için çeşitli bölgelere ajanlar gönderdi. Çok geçmeden bu tuhaf olayların arkaik bir gizemle bağlantılı olduğu keşfedilir; iki dünyanın henüz bilinmeyen tarihi gün ışığına çıkmak üzeredir...
Oynanış
Parlak Bellek: Infinite, yüksek oktanlı bir deneyim sunmak için FPS ve aksiyon türlerini birleştirir. Düşmanlarınızın üzerinde muhteşem kombinasyonlar oluşturmak için mevcut beceri ve yetenekleri karıştırın ve eşleştirin. Güvenilir kılıcınız, düşman kalabalığını yarıp geçmenize ve hatta onların silah seslerini püskürtmenize olanak tanır. Oyun içinde karşınıza çıkan silahlar çeşitli mühimmatlarla özelleştirilebiliyor. Yangın bombaları, yapışkan el bombaları, güdümlü füzeler ve daha fazlası arasından durumunuza uygun olanı seçin.
GeliÅŸtirme
FYQD-Studio tarafından oluşturulan Bright Memory: Infinite, popüler Bright Memory'in devamıdır. Ancak devam oyunu, yeni oluşturulan geliştirilmiş savaş sistemi ve seviye tasarımının yanı sıra tamamen yeni bir dünyaya sahiptir.

Bright Memory: Infinite İçin Geliştirici Yorumu
, oyunculara daha tatmin edici bir deneyim sunmak için içerik eklemeye odaklanmak istedim. Sonuç olarak geliştirme, Bright Memory'den üç kat daha uzun sürdü. Bu süreç, zaman ve finansal kısıtlamalarla uğraşırken güçlü bir oyunun nasıl yaratılacağını öğrenmemi sağladı. Oyun boyunca unutulmaz bir deneyim sunmak için elimdeki teknoloji ve kaynakları en üst düzeye çıkarmanın yollarını düşünerek çok zaman harcadım. Bright Memory: Infinite, FYQD Studio'nun büyümesinin doruk noktasını temsil ediyor. Son olarak tüm küresel ortaklarıma ve bana teknik destek sağlayanlara şükranlarımı sunmak isterim.

Tür: Aksiyon, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: FYQD-Studio
Yayımcı: FYQD-Studio, PLAYISM

Sürüm Adı: Bright.Memory.Infinite.v20231022-TENOKE
Boyut: 11,1 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/je74ir9eleu1/tenoke-bright.memory.infinite.v20231022.iso.html
https://nitroflare.com/view/355D14D6AB060EE/tenoke-bright.memory.infinite.v20231022.iso
https://drop.download/v3zz2svgj1zh