Bloody Spell v20231025-TENOKE

Oyuna girerken siyah ekran ve çökme sorununun çözümü:
1. K-Lite Codec Pack decoder'ı indirip yükleyin, decoder indirme adresi: https://pc.qq.com/detail/8/detail_528.html
2. BloodySpell'in kök dizinine gidin ve BloodySpell.exe'yi bulun, özelliklere sağ tıklayın, uyumluluk modunu çalıştırın ve ardından tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakın.
3. Kablosuz denetleyici alıcısının fişini çekin veya Bluetooth'u kapatın
4. Oyunun bütünlüğünü kontrol edin
5. Grafik sürücüsünü yükseltin
Oyuna girerken oyunu başlat butonunun dokunulmaması ve kullanıcı arayüzü görüntüleme hatası gibi sorunlar yaşanıyor:
Adım 1: oyunu kapatmak için alt f4.
Adım 2: Bloodthirsty Seal'in kök dizinindeki Savesdir klasörünü silin.
Adım 3: Oyunu yeniden açın ve bulut arşivlerini indirmek için talimatları izleyin.
"Kanlı Büyü" bir dövüş sanatları aksiyon rol yapma oyunudur. Oyunun özü savaş odaklıdır ve birçok dövüş unsurunu ve sistemini birleştirir.
On yıl önce Yejin ve kız kardeşi Li, Wanfa mezhebi altında dövüş sanatları yapmaya gittiler. O zamandan beri karmaşık insan dünyasından çok uzaktalar. On yıl sonra, Void Legion olduğunu iddia eden gizemli örgüt mezhebi istila etti ve ardından dünya kaosa sürüklendi ve kardeşler kaotik dünyaya yeniden yatırım yaptı. .Birbirlerine bağımlı olan kız kardeşler rehin alınır ve öğrenciler birer birer öldürülür... Kana susamış büyünün açıldığı anda, kendini bilen Yejin herkese olan bağlılığını yerine getirebilecek mi? Yıkılan dünyayı kurtarmak için binaya yardım edebilecek son kişi kim?
Savaş açısından, bu oyun ana özellik olarak çoklu silah değiştirmeyi kullanıyor ve her silah için farklı hız, güç ve konumlandırmada, çeşitli farklı beceriler tasarlıyor, çeşitli beceri kombinasyonları tasarlıyor, oyunun harika hissini büyük ölçüde artırıyor, mükemmel Vuruş ve kullanım hissi onu daha da iyi hale getiriyor.


Seviye tasarımının öne çıkan özelliği rastgele kombinasyon biçimidir; yani sahneler, canavarlar, ekipmanlar ve oyuncunun ölümden sonra yeniden doğduğu dekorların konfigürasyonu öncekinden farklıdır, böylece oyun çeşitli özellikler sunarak, seviye değişkenleri ve oyun eğlencelidir.
"Kanlı Büyü" sistemi, Yejin'in şiddetli yürüme, kurşun zamanı, kükreme kırma, suikast gerçekleştirme, karşı saldırı ve kan dönüşü vb. gibi çeşitli etkileri elde etmek için vücudun kötü ruh lanetinde özel beceriler kullanmasıdır. karakterin saldırı gücü ve yardımcı dövüşü. Savaşı basitleştirmek için karakter ve silah niteliklerini ekleyin, hatta bazıları savaşın belirlenmesinde rol oynayabilir.
Sistem, muharebe kısmını daha esnek, daha seçici ve çok yönlü hale getirirken, aynı zamanda muharebenin akıcılığını ve tazeliğini de sağlıyor. Ayrıca birçok ilginç yan görev, çeşitli anket öğeleri ve bunlara serpiştirilmiş mini oyunlar, oyunun dolgunluğunu ve oynanabilirliğini büyük ölçüde artırıyor.
On farklı oyuncuyu on farklı şekilde görmeyi umuyoruz. Düşmanın tehdidi çok büyükse, onları yok etmek için kana susamış becerileri, suikastları, uçan eşyaları, olay yeri ajanslarını kullanabilirsiniz. Son olarak bu Survive oyununda lütfen dikkatli olun.


Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız
Yapımcı, RPG Geliştirici:艺龙游戏
Yayıncı:艺龙游戏

Sürüm Adı: Bloody.Spell.v20231025-TENOKE
Boyut: 11,2 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://trbbt.net/4bf0mz7p4eh8/tenoke-bloody.spell.v20231025.iso.html
https://nitroflare.com/view/2A8B01DE93DECB2/tenoke-bloody.spell.v20231025.iso
https://drop.download/5p7r01ipvfix