Bloodhound-SKIDROW

CEHENNEM'E HOÅžGELDÄ°NÄ°Z
Hızlı tempolu ve ürkütücü bir oyun için can atanlar için tasarlanmış bu kalp çarpıntılı, içgüdüsel deneyimde karanlığın derinliklerine dalın. Kült korku filmlerinden ve tüyler ürpertici gerçek dünya mekanlarından ilham alarak, türün 90'lar ve 2000'lerin ikonik oyunlarından oyun mekaniklerini kendi çarpık fikirlerimizle birleştirerek gerçekten benzersiz bir FPS deneyimi sunuyoruz. Her üzücü hareketle çarpık bir gerçeklik ile alternatif bir cehennem boyutu arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yaparak cehennem alemlerinde gezinirken kendinizi destekleyin. Bu kabus gibi macerada en derin korkularınızla yüzleşmeye hazırlanın.
EZİLECEK ÖLÜMCÜL DÜŞMANLAR
Bloodhound'da bir dizi çetin düşmanla yüzleşirken cehennemin güçlerine karşı amansız bir savaş vermeye hazırlanın. Her biri kendi çarpık yeteneklerine ve kaos yaratmak için amansız bir kararlılığa sahip 16 farklı düşmana öfkenizi serbest bırakın. Kutsal olmayan iğrençliklerden şeytani tarikatçılara kadar her karşılaşma becerinizi, reflekslerinizi ve stratejik hünerinizi test edecek. Ama hepsi bu kadar değil - 5 yıkıcı Cehennem patronuyla yüz yüze geldiğinizde sizi bekleyen nihai zorluklara hazırlanın. Bu eziyet titanları, kesin taktikler ve üstesinden gelmek için sarsılmaz bir kararlılık talep ederek sizi sınırlarınızın sınırına kadar zorlayacak.


ELÄ°NÄ°ZDE CEHENNEM CEPHANESÄ°
Bloodhound'da emrinize amade olan geniş bir cephanelikle yıkıcı ateş gücünü serbest bırakın. Her biri düşmanlarınıza maksimum katliam sağlamak için tasarlanmış ölümcül bir silah yelpazesiyle kendinizi silahlandırın. Hızlı ve ölümcül paladan kemik kıran av tüfeğine ve onun müthiş çift namlulu benzerine kadar, silahınızı eldeki duruma uyacak şekilde akıllıca seçin.

KENDÄ°NÄ°ZÄ° BÄ°R HÄ°KAYENÄ°N CEHENNEMÄ°NE KAPATIN
Cehenneme giden kapıları korumak gibi kutsal bir görevle emanet edilen Kapı Muhafızları Birliği'nin yiğit bir üyesinin yerine geçin. Yolunuzda, dünyaya ağza alınmayacak kötülük salmaya kararlı, hain Astaroth Tarikatı duruyor. Astaroth'un karanlık köleleri ortaya çıktıkça, tarikatçıları yok etmek ve onların kötü planlarını ortadan kaldırmak size düşüyor. Yoğun savaşlara katılın, karanlığın güçlerini ezin ve kötü niyetli Lordları dünyaya kaos ekmek için geri dönmeden önce dengeyi yeniden sağlayın.

ÖZELLİKLER

  • Arcade Korku Birinci Åžahıs NiÅŸancı
  • DoÄŸrusal bir hikayeye sahip tek oyunculu
  • baÅŸ belası kahraman
  • 10 havalı ve ölümcül silah
  • 16 benzersiz düşman ve 5 patron
  • 5 adrenalin dolu oyun
  • Tatmin edici savaÅŸ oyunu
  • Kült korku filmlerinden ve gerçek yerlerden ilham alan cehennem gibi yerler
  • Sons of Amon grubundan melodik enstrümantal metal
  • Cennette iblisleri parçalamak gibi hissediyorum
  • Unreal Engine 4® tarafından desteklenmektedir

Tür: Aksiyon, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Kruger & Flint Productions
Yayıncı: Kruger & Flint Productions

Sürüm Adı: Bloodhound-SKIDROW
Boyut: 13.7 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:

https://nitroflare.com/view/14489BA524C9A54/sr-bloodhound.iso
https://trbbt.net/98v3d7q8csuk/sr-bloodhound.iso.html
https://drop.download/8g10ym4fyz9q