Blightbound-PLAZA

Dünya tehlikede. Onlarca yıl önce, bir grup efsanevi savaşçı, uzun ve şiddetli bir mücadelenin ardından korkunç Gölge Titan'ı katletti, ancak kutlamaları kısa sürdü. Gölge Titan'ın gerçek niyetleri, kırık kabuğundan Afet fışkırdığında ortaya çıktı; kötülüğüne maruz kalan herhangi bir canlıyı değiştiren yozlaştırıcı bir sis.
Blightbound, üç kahramanı dağ sığınağından aşağı inerek Blight'ın iğrençlikleriyle yüzleşmek için görevlendiren çok oyunculu bir zindan tarayıcısıdır - ülkeyi kaplayan gizemli ve yozlaştırıcı bir sis.
El yapımı zindanları keşfedin, mistik ve canavarca düşmanlardan oluşan korkunç bir kadroyla savaşın, değerli ganimetler toplayın ve mevcut savaşçı listenizi genişletmek için düşmüş kahramanları kurtarın. Her oyuncu, devasa patronların üstesinden gelmek ve akıllı bulmacaları çözmek için takımda savaşçı, suikastçı veya büyücü belirli bir rolü üstlenecek.
Tüm zorlukları toplayıp tamamlayabilir ve Blight'ı bir kez ve herkes için fethedebilir misiniz?


ÖZELLİKLERİ

  • Blightbound, keşfedilecek yeni zindanlar, kurtarılacak ve kullanılacak yeni kahramanlar ve topluluk için planlanmış ücretsiz güncellemelerle alınacak yeni ganimetlerle sürekli genişleyen bir oyundur.
  • Her biri kendi beceri setine, pasif yeteneklere ve tamamlanacak tamamen anlatılmış bir hikayeye sahip benzersiz kahramanlar toplayın.
  • Her kahramanı geliştirmek ve saldırı ve yetenek repertuarını değiştirmek için yağmalanacak ve üretilecek yüzlerce benzersiz eşya.
  • Daha fazla eşya yapmak, ödülleri yerine getirmek ve kahramanlarınızı eğitmek için yeni zanaatkarlar toplayarak sığınağınızı dağın tepesine inşa edin.
  • Ürkütücü Gravemark, baskıcı Underhold ve tehlikeli Blood Ridge dahil olmak üzere her biri fethedilecek birkaç zindana sahip üç farklı toprakta savaşın.
  • Takım oyununu ödüllendiren farklı sınıf rolleri ve rolünüzü yerine getirmekten sorumlu olan güçlü nihai yetenekler. Bir savaşçı olarak hasarı engelleyin, bir suikastçı olarak düşmanları durdurun veya bir büyücü olarak müttefiklerinizi iyileştirin.
  • Elle boyanmış karakterlerin, gerçek zamanlı 3B modellerin ve ışık efektlerinin çarpıcı karışımı.



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO
Geliştirici: Ronimo Games
Yayımcı: Devolver Digital

Yayın Adı: Blightbound-PLAZA
Boyut: 1.8 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://drop.download/1fb3t3rrv1jr/plaza-blightbound.iso
https://nitro.download/view/53A00DA3B2754B9/plaza-blightbound.iso
https://rg.to/file/d6d80457b4ae2756dcf169035b9e6ae4/plaza-blightbound.iso.html
https://turb.cc/z1samfz5usqz/plaza-blightbound.iso.html