BIOMUTANT-CODEX

BIOMUTANT®, yakın dövüş, atış ve mutant yetenek eylemlerini karıştırmanıza olanak tanıyan benzersiz bir dövüş sanatları tarzı dövüş sistemine sahip, açık dünya, kıyamet sonrası Kung-Fu masal RPG'sidir.
Bir salgın toprağı mahvediyor ve Hayat Ağacı köklerinden kan akıtıyor. Kabileler bölünmüş durumda. Kargaşa içindeki bir dünyayı keşfedin ve onun kaderini belirleyin - onun kurtarıcısı mı olacaksınız yoksa daha karanlık bir kadere mi götüreceksiniz?


Ana Özellikler:


  • 3. KİŞİ SAVAÅžINA YENÄ° BÄ°R ÇIKIÅž
    Dövüş sanatları tarzı dövüş sistemi, mutasyonlarınızdan gelen atış, yakın dövüş ve güçleri karıştırırken size maksimum hareket özgürlüğü ve çeviklik sağlar. İlerleme yoluyla yeni Wung-Fu savaş formlarını öğrenmek ve tanışacağınız ustalardan öğrenmek, sürekli olarak seçimlerinize katkıda bulunacak ve savaşın asla eskimemesini sağlayacaktır.
  • OYUN OYNAMANIZI GELÄ°ÅžTÄ°RÄ°N Görünüş
    ve oyun oynama şeklinizi değiştirmek için genetik yapınızı yeniden kodlayabileceksiniz. Bu elbette niteliklerinizi etkileyecek ve buna ek olarak, dünyadaki biyolojik kontaminasyona maruz kalmak Kaplumbağa formu ve Mukus Kabarcığı gibi mutasyonlara yol açarken, eski dünyadaki sığınaklarda bulunan radyoaktiviteye maruz kalmak zihninizi etkileyecek ve psi'nin kilidini açacaktır. -telekinezi, havaya yükselme ve daha fazlası gibi mutasyonlar.
  • BÄ°R SONRAKÄ° ÃœRETÄ°M DÃœZEYÄ° Silah üretirken
    tamamen özgürsünüz. Kendi benzersiz 1H veya 2H slash oluşturmak için parçaları karıştırın ve eşleştirin ve silahları ezin. Tabancalar, tüfekler ve av tüfeği ve biyolojik olarak kirlenmiş çamur şişelerine mantar vidaları ve pille çalışan motorlu testere modülleri gibi modifikasyonlar ekleyerek savaş cephaneliğinize katkıda bulunun. Biyonik kanatlar, bir atlama paketi gibi sizin için harika şeyler hazırlayacak ve hatta Otomatınızı - hurda oyuncak yardımcısı - değiştirmenize izin verecek tanışacağınız karakterler bile var!
  • MACERA İÇİN HAZIRLANIN
    Karakterinizi donatırken tamamen özgürsünüz. Sadece yarattığınız silahları seçmek söz konusu olduğunda değil, aynı zamanda ne tür teçhizat giydiğiniz de. Ölü Bölgeleri keşfetmek için bir gaz maskesi ve oksijen tankı, kryonik alanlara girmek için ısıya dayanıklı giysiler veya biyolojik olarak kirlenmiş canlıları almak için koruyucu giysiler donatın, seçim size kalmış.
  • CANLI AÇIK DÃœNYADA HAYATTA KALIN
    Dünyayı ve yüzeyinin altında yatan şeyi yürüyerek, mekanik, jet-ski, hava balonu veya bölgeye özgü bineklerle keşfetmekte özgürsünüz. Ölmekte olan vahşi bölgeyi, yeraltı dünyasının tünellerini ve sığınak ağlarını keşfedin ve dağlarda veya takımadalarda yolunuzu bulun. Bu canlı ve renkli dünyada yapılacak çok sayıda keşif, çözülecek gizemler, yüzleşilecek yaratıklar ve buluşacak garip karakterler var.
  • SIRADIÅžI SONU OLAN SIRADIÅžI BÄ°R HÄ°KAYE
    Eylemleriniz, Sonun Yeni Dünya'ya geldiği bir hikayenin ortaya çıkmasında önemli bir rol oynuyor. Bir salgın toprağı mahvediyor ve Hayat Ağacı köklerinden kan akıtıyor. Kabileler bölünmüş durumda, onları birleştirecek veya hepsini yerle bir edecek kadar güçlü birine ihtiyaç duyuyorlar ...
    Yolculuğunuzun her adımını anlatan bir Hikaye Anlatıcısı tarafından dünya çapında yönlendiriliyorsunuz, ancak hikayenizin nasıl olduğuna karar verecek olan eylemleriniz ve seçimlerinizdir. hayatta kalma biter.



Tür: Aksiyon, RPG
GeliÅŸtirici: Experiment 101
Yayıncı: THQ Nordic

Yayın Adı: BIOMUTANT-CODEX
Boyut: 13 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/E7EF260B7C9F89B/codex-biomutant.iso
https://dropapk.to/djdhnsd8imlk/codex-biomutant.iso
https://turb.cc/y6ko887eapsy/codex-biomutant.iso.html