Beyond Contact-DOGE


Beyond Contact, ucuz bilimkurgu çizgi romanlarından ilham alan ve farklı bir görsel estetik sağlayan yukarıdan aşağıya bir sanat tarzına sahip yenilikçi bir bilim kurgu hayatta kalma oyunudur.
Oyunculara anlatı odaklı bir Hikaye Moduna veya açık uçlu bir Fetih Moduna girme seçeneği sunan Beyond Contact'ın anlatı hedefleri ve ahlaki ikilemleri, çağdaş bilim kurgu filmlerini anımsatıyor.
Beyond Contact'ın oynanışı, oyuncuların hayatta kalmalarına yardımcı olacak çok çeşitli araçlar, silahlar, aygıtlar ve yapılar oluşturmasına olanak tanıyan sağlam bir araştırma ve üretim sistemi içerir. Habitat inşası, çiftçilik ve oyun mekanikleri eğlenceli ve kullanımı tatmin edici. Oyunun açık dünyası, çok çeşitli fauna ve floraya sahiptir. Daha rahat bir hızı tercih eden oyuncular için oyun, bir dizi oyun özelleştirme ayarı sunar.
2766 yılında, UWC'nin keşif kolu olan Space Corps'un seçkin bir üyesi olan Quinn Hicks, bilinen uzayın sınırında büyüyen bir krize yanıt vermek üzere çağrılır. Ketern gezegeni parçalanıyor, gezegenin içinden yayılan henüz bilinmeyen bir enerji kaynağı Ketern'i evim olarak adlandıran uygarlığı tehdit ediyor…
Beyond Contact, hem tek başına hem de işbirliğine dayalı çok oyunculu deneyimler için Kampanya ve Sonsuz oyun modları sunar.
Ketern'in dinamik olarak çeşitli, sağlam ayrıntılara sahip ve tartışmasız ölümcül dünyasında hayatta kalabilir misiniz?


Çeşitli uzaylı ortamlarını keşfetmek, olağanüstü yaratıkları ve sıra dışı bitkileri keşfetmek ve sonunda eski Ketern uygarlığıyla yüz yüze gelmek için Space Corps tarafından verilen ekipmanınızı, silahlarınızı ve AtmoSuit'lerinizi kullanın.
Ölmekte olan gezegende ve genellikle saldırgan sakinlerinde hayatta kalmak ve gelişmek için derin ve ödüllendirici araştırma ve zanaatkarlık sisteminden yararlanırken gezegenin egzotik malzemelerini tarayın, toplayın, madencilik yapın ve süpürün.
Eşsiz elektrik şebekesi sistemini sınırlarını zorlarken operasyon üssünüzü kurun, genişletin ve savunun.
Yerlilere yardım etme yolculuğunuz boyunca uzaylı uygarlıklarla işbirliği yapın, daha önce bilinmeyen teknolojileri keşfedin ve gezegenin ölümüyle ilgili gerçeği ortaya çıkarın.
Karanlık çatlakların saldırısıyla parçalanan Ketern'in bir zamanlar gelişen biyomları, tehlikeli tehlikeler ve kaotik hava serpintileri tarafından ele geçiriliyor. Hayatta kalmak için gerekenlere sahip misin?


Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Playcorp Studios
Yayıncı: Deep Silver

Sürüm Adı: Beyond.Contact-DOGE
Boyut: 6.9 GB
Bağlantılar: STEAM |



 



Kod:

https://nitroflare.com/view/673E82F8D74E888/wow-beyond.contact.iso
https://turb.pw/195sier2oz00/wow-beyond.contact.iso.html
https://drop.download/1p2ikt23s5g7