Bang-On Balls Chronicles v1 0 5-TENOKE



İtalyan tesisatçılardan, mavi kirpilerden veya yabani bandicootlardan türdeki en iyilerden ilham alan muhteşem, zıplayan 3D platform ve dövüş! Destansı maceralar ve kaosla dolu bir yolculuğa çıkan pervasız, zıplayan kahraman BOB olun. Keşfetmenize ve bu süreçte onları tamamen parçalamanıza olanak tanıyan, tıka basa dolu açık dünyalara girin! Düşmanları ve boss savaşlarını fethedin, heyecan verici zorluklarla mücadele edin ve çok sayıda gizli sırrı ortaya çıkarın. Yol boyunca neredeyse her şeyi bozarken, kendi hızınızda yapabileceğiniz aktivitelerle dolup taşan diyarlar. Her birinin kendine özgü mekaniği, öğeleri ve düşmanları olan birden fazla (biraz hatalı) tarihsel temalı açık dünyalar arasında geçiş yapın. Vikinglerden Korsanlar Çağına. Feodal Japonya'dan Uzay Yarışı'na. Her dünya, istediğiniz zaman girip çıkmanıza ve ilerlemeyi sürdürmenize olanak tanır.



  • Bir dizi (biraz hatalı) tarihi dünyada muhteÅŸem, hareketli 3D platform oluÅŸturma ve dövüş.
  • İçerik dolu. Düşmanlarla savaşın, müttefiklerinizi kurtarın, birden fazla hedefi üstlenin, sırları ortaya çıkarın ve temalı eÅŸya ve silah paketlerini toplayın.
  • Son derece tahrip edilebilir ortamları parçalayın, fırlatın ve buharla yuvarlayın.
  • Tamamı oyun sırasında toplanan çok sayıda bayrak, eÅŸya, silah ve temalı dekorasyonlarla karakterinizi özelleÅŸtirin.
  • 4 oyuncuya kadar çevrimiçi iÅŸbirliÄŸi ve 2 oyuncuya kadar bölünmüş ekran. ArkadaÅŸlarınızla oturumlara sorunsuz bir ÅŸekilde girip çıkın ve topladığınız her ÅŸeyi saklayın.
  • Tarih öğretiyor. Ä°yi gibi.

Tür: Aksiyon, Macera, Basit Eğlence, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Exit Plan Games
Yayımcı: Untold Tales, CouchPlay Interactive

Sürüm Adı: Bang-On.Balls.Chronicles.v1.0.5-TENOKE
Boyut: 4,3 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://tbit.to/mikc4pmft4ro/tenoke-bang-on.balls.chronicles.v1.0.5.iso.html
https://drop.download/gnvdyv20ur74