Bandit Brawler-DOGE

Güzel bir ortaçağ dünyasında soygunlar, gasp, hırsızlık, cepleri karıştırma ve ortalığı kasıp kavurma - hepsi Bandit Brawler'da sizi bekliyor. Sihirli bir horozun emirlerini yerine getirin, etraftaki herkesle kavga edin ve birkaç devriyeyi havaya uçurun. Bilirsin? Eski günlerdeki gibi.
Delilere bir tekme, enayi bir yumruk, bir sürtük tokat - günlük haydut sorunlarıyla başa çıkmak için cephaneliğiniz. Bandit Brawler'da açık dünya, eylemlerinizin çoğuna yanıt verir, bu yüzden ciddi olduğunuzdan emin olun. Rakiplerinize galip gelmek için patlayıcılardan, yaylardan ve büyülü sopalardan yararlanın . Kombolar oluşturun ve düşmanlarınızı havaya uçurun. Gerçekten.


Zorlukla kazandığınız ganimetinizi harcamanın, bahse girip güçlü bahis yapmaktan daha iyi bir yolu var mı? Dünyayı keşfedin ve altınlarını sizinkine karşı bahse girmeye istekli gölgeli karakterler bulun. Mahallede saygı kazanmak ve kazancınızı katlamak için Zar, İçki ve Tokat Oyunu gibi birkaç mini oyun oynayın. Unutmayın: risk ne kadar fazlaysa, ödül de o kadar büyük olur.
Hepsini kaybetmedikçe, yani.
Daha sinsi bir serseriyseniz, Bandit Brawler etrafta dolaşmanıza, insanların evlerine girmenize, ceplerini karıştırmanıza ve içeride sürpriz ganimetlerle sandıklarını kilitlemenize olanak tanır. Bazen bir sandık altın ve mücevherlerle doldurulur. Bazen peynirle. Oh, ama gerçekten ne peynir.
Ana göreviniz, büyülü bir tavuğun normale dönmesine yardım etmek etrafında dönecek. 'Normal' derken neyi kastediyorsa. Ona yardım etmek için, açık bir orta çağ dünyasını keşfedecek, serseriler ve benzer şövalyelerle savaşacak, altın ve saygı kazanarak, arayışınızda size yardımcı olacak çeşitli becerilerin ve haydut araçlarının kilidini açacaksınız. Unutmayın: tavuklar uçmaz ve domuzlar iki ayak üzerinde yürümez.
Onlar yapana kadar.
Taverna kavgalarının ve evleri yağmalamanın yanı sıra, sadık atınızı, yeni teçhizatınızı, özel dövüş eldivenlerinizi, düşmanları dağıtmak için yeni teknikleri ve mahalledeki en büyük haydut olmanın çeşitli yollarını alacaksınız.
Atlayın ve yağmalanacak sandıklarla ve yakalanacak küçük hanımlarla dolu renkli bir dünyayı keşfedin!


Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız
Yapımcı, RYO Geliştirici: Titanite Games SA
Yayıncı: Titanite Games SA

Sürüm Adı: Bandit.Brawler-DOGE
Boyut: 7.1 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://nitroflare.com/view/E86EA4BF208A99C/wow-bandit.brawler.iso
https://trbbt.net/ywlo1a8p5lfs/wow-bandit.brawler.iso.html
https://drop.download/957kir7bb0vh