Axiom of Maria-TENOKE


Axiom of Maria, hayalet bir kasabaya dönüşen Seul'de geçen bir aksiyon-macera oyunudur. 707 Özel Görevler Grubu'nun eski eğitmenlerinden Kay, ailesini korumak için 15. Yapay Zeka Filosu'na (AISOC) karşı çıkıyor.
Maria'nın Kılıç Oyunu Aksiyon Axiom'u hızlı, yoğun ve kolay aksiyonun peşinde. Düşmanlar öncelikle silah kullanır ve kahraman Kay, düşman ateşine tepki veren tepkisel bir kılıç kullanır. Motosiklet Aksiyonu
Kay motosikletinin üzerindeyken otomatik olarak hareket eder. Oyuncu, düşmanlara yaklaşmak ve saldırmak veya yüksek yolların üzerinden atlamak için Kay'i kontrol eder.


Nüfusun azalması ve salgın nedeniyle Seul hayalet bir kasaba haline geldi ve şehrin korunması ve yönetimi yapay zekaya emanet edildi. Ölenler Beyond adlı sanal bir dünyaya yedekleniyor. Ölümün adı göç oldu.
Düzensizler adlı grup Beyond'u yok ederek ölüleri özgürleştirmeyi amaçlıyor. Beyond'u yöneten 15. AI Filosu (AISOC), Düzensizleri ortadan kaldırmayı hedefliyor.
707 Özel Görevler Grubu'nun eski eğitmeni olan Kay, kocasının Düzensiz olduğu ortaya çıkınca kızıyla birlikte AISOC tarafından gözaltına alınır ve iz bırakmadan ortadan kaybolur.
"Okul" adlı bir grup, Kay ve kızını AISOC'tan kurtarır. Müdür ve Öğretmen Jeong adında bir kişinin liderliğindeki Okul, Kay'e kocasını bulmasında yardım etmeye başlar.



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Studio Ganzheit
Yayımcı: Studio Ganzheit

Sürüm Adı: Axiom.of.Maria-TENOKE
Boyut: 7,1 GB
Bağlantılar: STEAM |




 



Kod:
https://trbbt.net/3z0nglqikc9o/tenoke-axiom.of.maria.iso.html
https://drop.download/vnb5ndig91fv