The Awakener Forgotten Oath-RUNE

The Awakener: Forgotten Oath son derece esnek, haydut benzeri bir aksiyon oyunudur; oyuncular Therad'ın On İki Tanrısı tarafından çağrılan Uyanışçı gibi davranacak ve üçüncü şahıs bakış açısıyla heyecan verici savaşlar yaşayacaklar. Bu çürüyen dünyadaki savaşlara nasıl tepki vereceğinize karar vermek size kalmış. Savaşlar ve ölüm yoluyla yeteneklerinizi geliştirin, Kaos'un kölelerini yenin ve İblis Lordu'nun yeniden canlanmasını engelleyin.
"Sylvalond" büyülü gizemlerle dolu bir dünyadır, ilk Tanrılar "Lucatia" adlı ülkeyi yarattı.
Afetlerin yayılmasını önlemek için Tanrılar, felaketlerin yaşandığı çevreyi perdelemiş ve perdelerin içindeki dünyayı Hiçlik denilen başka bir boyuta çekmişlerdir.
Therad Tanrıları, iblisleri felaketlerden uzaklaştırmak için Uyanışçıları Hiçliğe çağırdı ve o zamandan beri dünya sonsuz savaşlara girdi. Oyuncular zindanı üçüncü şahıs bakış açısıyla keşfedecek ve iblisleri ortadan kaldırmak için kılıç ve sihir gibi çeşitli dövüş stillerini kullanacak.
İmhayı Durdurun ve Ortaklarınızı Kurtarın Seçilmiş Kişi olarak, Hiçlik'te oluşturulan alanlarda dünyanın her yerinden yaratıklara ve şeytanlara karşı mücadele etmek için birden fazla uyanmış maceracıyı çalıştıracaksınız.
Tanrılar tarafından çağrılan arkadaşlarınızı serbest bırakın ve daha fazla karakter alabilmek için mevcut maceracı sayısını artırın. Bu karakterlerin farklı meslekleri olabilir ancak ortak noktaları bir Uyanışçı kimliğidir. Kritik zamanlarda fark yaratabilecek ve bu inişli çıkışlı yolculukta onlara eşlik edecek, özel yeteneklere sahip üstün yetenekli Uyanışçılar.


Tanrı'nın Gücü ve Kutsal Emanetler Therad'ın yıldızlarından kalan Tanrı parçaları, tanrının gücünü içeren kutsal emanetler yalnızca Uyanışçılara cevap verecektir. Maceranıza benzersiz tatlar katmak için silahlarınızı farklı Tanrıların farklı güçlerini kullanarak şarj edin.
Geçmişin kahramanları ve Eserler Geçmişte belirli bir kahramanın sahip olduğu silahlar ve ekipmanlar, sizin eseriniz olmak üzere çağrılabilir. Savaşlarınıza yardımcı olması için ekipmanın özel bir yeteneğini kullanın. Bu top belli bir korsan kahramanın malı olabilir mi?
Destansı Savaşlar ve Sonsuz Reenkarnasyon Ölüm her şey değildir ve Therad'ın On İki Tanrısı gitmenize bu kadar kolay izin vermeyecektir. Ancak her yeniden doğuş, çok çalıştığınız ganimetlere mal olacak.
Hiçliğe tekrar tekrar girip ölerek yeni deneyimler ve hikayeler kazanacaksınız. Bu savaşlar sizin güçlü zihniyetinizi oluşturdu. Sonsuza dek büyüyen yetenekler ve uyanış yetenekleriyle birlikte belki bir dahaki sefere İblis Lordu yanınızda yatıyor olabilir.


Tür: Aksiyon, RPG
GeliÅŸtirici: TANER GAMES
Yayımcı: Gamera Games

Sürüm Adı: The.Awakener.Forgotten.Oath-RUNE
Boyut: 9,8 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/o6hjmqhiouyi/rune-the.awakener.forgotten.oath.iso.html
https://nitroflare.com/view/D4B5BE7571AD03B/rune-the.awakener.forgotten.oath.iso
https://drop.download/lkbcwb193y9o