Asterigos Curse of the Stars Ultimate Edition v1.09-I KnoW


Heyecan verici savaş karşılaşmaları, keşfedilecek yerlerle dolu birbirine bağlı haritalar ve her seçimin önemli olduğu sürükleyici bir hikaye içeren bu yüksek fantastik dünyada uzun süredir unutulmuş sırları ve gizli yolları keşfedin. Kuzey Rüzgarı Lejyonu'ndan, kayıp babasını kurtarmak için lanetli şehre yolculuğa çıkan cesur genç savaşçı Hilda olarak oynayın . Daha hafif, dinamik bir dövüş sisteminin yanı sıra ruh benzeri oyunlardan ilham alan oyun öğeleri, modern aksiyon RPG türüne yeni bir bakış açısı kazandırarak size uyumlu bir zorluk ve keşif dengesi sağlıyor.

  • Klasik Yunan tasarımlarından ilham alan muhteÅŸem Aphes ÅŸehrini keÅŸfedin ve ÅŸehrin lanetinin ardındaki gerçeÄŸi ortaya çıkarın.
  • Hareket halindeyken silahlarınızı birleÅŸtirin ve deÄŸiÅŸtirin . Ä°ki farklı silah türünü aynı anda donatın ve savaÅŸta öngörülemez olun.
  • Ana hikayede ve yan görevlerde 60'tan fazla farklı düşmanla savaşın ve 22 patronla karşılaşın.
  • Aphes'in kaderini belirleyin . Asterigos'ta vereceÄŸiniz her karar önemlidir ve hikayeyi etkileyecektir.
  • NewGame+ modunda 100'den fazla koleksiyon parçası bulun , çok sayıda yan görevi tamamlayın ve kaderinizi ÅŸekillendirin.
  • Yepyeni boss hücum modu: Yıldızların Eldiveni'nde dövüş becerilerinizi test edin .

Antik Roma ve klasik Yunan tasarımlarından ilham alan, sihir ve harikalarla dolu bir şehir devleti olan Aphes'e hoş geldiniz. Sisle kaplı çarşı sokaklarından kasvetli kanalizasyonlara, şehrin eteklerindeki esrarengiz ormanlardan ışıltılı kristallerle dolu derin uçurumlara kadar Aphes'in manzaraları güzellikler ve tehlikelerle dolu.
Hareket halindeyken çeşitli menzilli ve yakın dövüş silahları arasından seçim yapın ve bunları dilediğiniz gibi birleştirin! Yetenek sistemi, tamamen farklı altı silahtan ikisini seçerek dövüş tarzınızı seçmenize ve genişletmenize olanak tanır: kılıç ve kalkan, çift bıçak, mızrak, çekiç, asa ve hatta sihirli bilezikler . Düşmanlarınızı uzaktan yok etmek için büyülü bir asa donatın veya yakın dövüşte onları ezmek için devasa bir savaş çekicine geçin.


Aphes nefes kesici manzaralarıyla dikkatinizi dağıtsa da bu şehir korkaklara göre değil. 60 farklı canavarla savaşın ve her biri kendine özgü savaş mekaniğine sahip 22 eşsiz boss ile karşılaşın.
Yaptığınız her seçim ve her karar önemlidir. Aphes'teki yolculuğunuz sizi şehrin lanetinin ardındaki gerçeği keşfetmeye yönlendirecek; sohbetler, keşfedilen belgeler ve sinematiklerin yanı sıra Hilda'nın eskizler ve gözlemlerle güncelleyeceği kendi günlüğü aracılığıyla şehrin tarihinin parçalarını bir araya getirmenize olanak tanıyacak.
Asterigos'un dünyası sırlarla ve anlatılmamış hikayelerle doludur. Çok sayıda yan görevi tamamlayın , koleksiyon parçaları bulun ve Gift of the Nexus'tan ödüller kazanın , yepyeni boss hücum modu: Yıldızların Eldiveni'nde dövüş becerilerinizi test edin ve New Game+ modunda mirasınızı geliştirin !


Tür: Aksiyon, Macera, RYO
GeliÅŸtirici: Acme Gamestudio
Yayımcı: TinyBuild

Sürüm Adı: Asterigos.Curse.of.the.Stars.Ultimate.Edition.v1.0 9-I_KnoW
Boyut: 11,9 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://tbit.to/9r4hapdhdark/Asterigos.Curse.of.the.Stars.Ultimate.Edition.v1.09-I_KnoW.iso.html
https://drop.download/8pglo3e9xnlj