Arma Reforger v1.0.0.95-TENOKE

Yeni Enfusion motoruyla güçlendirilen Arma Reforger , sizi otantik bir Soğuk Savaş ortamında toplam 61 km2'ye yayılan iki inanılmaz ada için verilen mücadeleye dahil ediyor. Çatışma çok oyunculu oyun modunda savaşın veya her şeyin olabileceği gerçek zamanlı bir editör olan Game Master'da kendi senaryolarınızı yaratın. Arland'ın yepyeni arazisini keşfedin ve her şeyi başlatan popüler oyun Arma: Cold War Assault'un orta Atlantik mikro durumu olan yakındaki Everon'a geri dönün.


Arma Reforger, mil-sim türünü yeniden tanımlayan çok yönlü, yaratıcı ve tamamen modlanabilir bir platform sunan Arma serisinin en son bölümüdür. Everon Malden takımadalarındaki 51 km²'lik orta Atlantik adası Everon'a dönüş. Flashpoint Operasyonu'ndan tanıdık mekanları yeniden ziyaret edin ve devasa bir açık dünyanın doğal güzelliğinin tadını çıkarın; Çam ve geniş yapraklı ormanlardan, akan nehirlerden, göletlerden, cennet gibi kasabalardan ve sade dağlardan oluşan, çakıllı plajlar ve kayalık kıyı şeritleriyle çevrili muhteşem bir manzara.
Arland Yeni yerleri ele geçirin ve Arland'ın uzak, denizaşırı bölgelerini keşfedin; Everon mikro devletine ait 10 km²'lik küçük bir ada. Atlantik'in ortasındaki ana devletiyle birlikte stratejik bir Soğuk Savaş fay hattını işgal ediyor ve Sovyetler Birliği'ne kiralanan askeri hava üssüyle tanınıyor.
Çatışma Çevrimiçi olarak oyunculara katılın ve bir ABD veya Sovyet Ordusu askeri olarak gerçekçi Soğuk Savaş savaşını deneyimleyin. Dinamik, affedilmeyen bir ortamda stratejik konumları ele geçirin, savaş alanına hakim olun ve hedefleri güvence altına almak için başkalarıyla birlikte çalışın. Arma Reforger'ın çok oyunculu oyun modu , titizlikle yeniden yaratılan döneme özgü çeşitli silahlar ve araçlarla sizi savaşa geri döndürüyor.
Savaş Operasyonları Savaş Operasyonları ile işbirlikçi oynanışı ve dinamik hedefleri deneyimleyin; küçük takım taktiklerine odaklanan yeni bir senaryo. Arland'a sızın, sert saldırın, hızlı saldırın ve çıkarma noktasına ulaşın.
Game Master Game Master'da etkinlikleri kontrol edin, benzersiz görevler oluşturun ve oyuncuları zafere doğru yönlendirin - veya kendinizi çok güçlü yaratıcıların tasarladığı zorluklara teslim edin ve her şeyin olabileceği duyarlı bir sanal alanda savaşın.
Çoklu Platform Arma serisinde ilk kez hem Xbox'a hem de PC'ye dağıtılan Arma Reforger'ın modlanmış içeriği artık herkesin erişimine açık ve konsol sahipleri tarafından oyuna özel bir içerik oluşturma paylaşım deposu olan Atölye'den indirilebilir.
Çok Oyunculu Arma Reforger'ın gerçek zamanlı senaryo düzenleyicisinde Oyun Ustası olarak savaş sisinin ardındaki arkadaşlar için etkinlikler düzenleyin veya Conflict'te ekip oluşturup geniş bir ada arazisinde başkalarıyla kafa kafaya mücadele edin .
Çalışma Tezgahı Enfusion motoru sayesinde, Arma Reforger'ı yapımında kullanılan araçların aynısını kullanarak modlayabilirsiniz . Yeni mekanikleri, varlıkları, dokuları ve daha fazlasını tanıtın. Tek sınır senaryo yazma yeteneğiniz ve hayal gücünüzdür. Oyunu yeniden şekillendirin ve kendi yaratıcı vizyonunuzu paylaşın!
AtölyeOyunu orijinal modlanmış içerikle genişletin veya kendinizinkini yaratın ve paylaşın! Atölye, Bohemia Interactive'in kendi entegre veri havuzu hizmetidir; bu, konsol oyuncularının artık PC kullanıcılarıyla aynı yaratıcı olanakları ortaya çıkarabileceği anlamına gelir.


Tür: Aksiyon, Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Bohemia Interactive
Yayımcı: Bohemia Interactive

Sürüm Adı: Arma.Reforger.v1.0.0.95-TENOKE
Boyut: 12,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/a2ank9xvlzfu/tenoke-arma.reforger.v1.0.0.95.iso.html
https://drop.download/jc3oi5dsao3b