ANNO Mutationem-DOGE

Keşfet ve keşfet Bu, keşfetmeni bekleyen sürprizlerle dolu bir dünya! Ana hikayede ilerlerken bir Cyborg corgi ile sohbet edebilir, yarı zamanlı bir barmenlik işi üstlenebilir, azılı suçluları avlayabilir ve trend olan bir V-streamer'ın gerçek yüzünü ortaya çıkarabilirsiniz! Neon Noctis Kasabası, bir açık deniz kargo gemisi ve devasa yeraltı yapıları gibi çeşitli yerleri keşfederek oyuncular istedikleri gibi gitmekte ve istedikleri gibi hareket etmekte özgürler.
Yeni bakış açısı gösterme Benzersiz 2D'den 3D'ye oyun, dünya ve sakinleriyle etkileşim kurmak için 2D Action n' Platforming ve 3D Exploration arasında sorunsuz geçiş. Piksel oyunlarına başka bir açıdan bakalım!


Ann Ass'i tekmeliyorAnn, düşman ve devasa patronlardan oluşan orduların arasından savuracak, ateş edecek, kombo yapacak, el bombası fırlatacak ve yere vuracak. Büyük kılıçlardan çift bıçaklara, tabancalardan roketatarlara ve aparkatlara kadar, her zaman içinde olduğunu bildiğin tek kız ordusu olma zamanı.
Ana kahramanımız Ann Flores ve onun güvenilir hiper korsanı Ayane'in kayıp kardeşinin nereye gittiğini bulmak için kişisel bir görevde yer aldığı, zengin ve karanlık bir siberpunk dekoruna yakışan büyük bir hikaye. İkisi neyi çözeceklerini çok az biliyorlar…
Lütfen kendinizi dişlerle donatınÖğeleri toplayın, satın alın veya zanaat yapın ve Ann'in istatistiklerini, becerilerini ve donanımını yükseltin. Bulduğunuz her türlü silahı değiştirmek için çipleri kullanın. Ann'i donatın ve yoluna çıkmak üzere olan tüm düşmanlara (hem insansı hem de değil...) karşı savaşa hazır hale getirin.


Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO
GeliÅŸtirici: ThinkingStars
Yayımcı: Lightning Games

Sürüm Adı: ANNO.Mutationem-DOGE
Boyut: 7.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/D3C1A6C019AA73D/wow-anno.mutationem.iso
https://drop.download/b8m7g2q9h7p5/wow-anno.mutationem.iso
https://turb.cc/cswjj8s07ht2/wow-anno.mutationem.iso.html