Aliens Fireteam Elite Point Defense-CODEX

İkonik Alien evreninde geçen Aliens: Fireteam Elite, sertleştirilmiş denizcilerden oluşan ateş timinizi, gelişen Xenomorph tehdidini kontrol altına almak için umutsuz bir savaşa sokan, işbirlikçi bir üçüncü şahıs hayatta kalma nişancı oyunudur.
İki oyuncu veya yapay zeka takım arkadaşının yanında korkunç Xenomorph ve Weyland-Yutani Sentetik düşmanlarının dalgalarıyla yüzleşin. Çok çeşitli sınıflar, silahlar, teçhizatlar ve avantajlar arasından seçim yaparak kendi Colonial Marine'inizi yaratın ve özelleştirin, bu yürek hoplatan hayatta kalma nişancı deneyiminde ezici oranlarla mücadele edin.


ULTIMATE AVI:
Orijinal Alien üçlemesinden 23 yıl sonra, UAS Endeavour'da konuşlanmış ve korkunç Xenomorph tehditleriyle savaşan bir Colonial Marine olarak meydana gelen destansı olaylarda çok önemli bir rol oynayın. Çarpıcı görseller, ikonik düşmanlar, gerçekçi ortamlar, güçlü silahlar, fütüristik ekipman ve ürkütücü bir ses manzarası, bir dizi tekrar oynanabilir kampanyada yeni hikayelerle birleştiğinde, gişe rekorları kıran filmlerden hikayeyi genişletiyor.

The Hive SURVIVE:
Yüz Praetorianlar için Facehuggers gelen evrimsel ölçek boyunca 11 farklı xenomorphs, pusu, zekâsı ve içi boşalmış savunmasız denizcilere kendi zeka ile tasarlanmış her dahil 20'den fazla düşman türlerine karşı oran ezici. İtfaiye ekibinizi her açıdan ele geçirirken, kapılardan ve havalandırma deliklerinden geçerlerken, duvarlar ve tavanlar arasında dolaşırken ve karanlıktan esrarengiz bir gaddarlıkla saldırırken dünya dışı tehditlerden kurtulmak için siper ve ana ekip stratejisinden yararlanın.

ATEŞ TEAMİNİZİ ÖZELLEŞTİRİN:
Her biri kendi özel yeteneklerine ve karakter avantajlarına sahip beş benzersiz sınıftan - Gunner, Demolisher, Technician, Doc ve Recon - seçin. Uzaylı tehdidini ortadan kaldırmak için 30'dan fazla silah ve 70'den fazla mod/ekten oluşan geniş bir cephaneliği kullanın. Yenilikçi bir Perk Board, yeteneklerinizi değiştirir ve geliştirirken, benzersiz bir Challenge Card sistemi, her bir Kampanya görevine yaklaşımı değiştirerek her oyunda yeni bir deneyim sunar.



Tür: Aksiyon, RYO
Geliştirici: Cold Iron Studios
Yayımcı: Cold Iron Studios, Focus Home Interactive

Yayın Adı: Aliens.Fireteam.Elite.Point.Defense-CODEX
Boyut: 16.6 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/3694F311BDFE97F/codex-aliens.fireteam.elite.point.defense.iso
https://drop.download/yexz2goyqz5c/codex-aliens.fireteam.elite.point.defense.iso
https://turb.cc/fjy9ohzi2813/codex-aliens.fireteam.elite.point.defense.iso.html
https://rg.to/file/d869dd529a0dae3e11d6d374f58e6d9b/codex-aliens.fireteam.elite.point.defense.iso.html