Arabulucu - The Negotiator | 1998 | Türkçe Dublaj | BRRip | XviD | Tek Link


Négociateur (1998) - IMDb




Adı: The Negotiator
Türkçe Adı: Arabulucu
IMDb Puanı: 7.3/10 (100,718 oy ile)
IMDb Top250: -/250
Yönetmen: F. Gary Gray
Yazarlar: James DeMonaco, Kevin Fox
Görüntü Yönetmeni: Russell Carpenter
Ülke: Germany, USA
Tür: Aksiyon, Suç, Dram, Gizem, Gerilim
Süre: 140 dk.
Yapımcılar: Albert Beveridge, David Hoberman, Arnon Milchan
Müzik: Graeme Revell
Oyuncular: Samuel L. Jackson, Kevin Spacey, David Morse




Chicago's two top negotiators must face each other. One of them is holding hostages. The other is demanding surrender. And everyone's holding their breath.


Özet: Polis helikopterleri, şehrin merkezinde, içinde Chicago Polisinin İç İlişkiler Bürosu nun da bulunduğu binasının 20. Katını saralar. S.W.A.T ın adamları, ateş hattındaki İç İlişkiler Bürosu nun şefi Danny Roman ve adamlarına nişan almış, beklemektedir. Roman, bir rehine kurtarma uzmanıdır. İşlemediğini ispatlayamadığı bir cinayet ve zimmet suçlamasıyla hayatı alt üst olmuştur. Haklı olduğunu kanıtlayabilmesi için tek çare, en iyi bildiği yolla kendisinin dinlenmesini sağlamaktadır. Danny böylece, birilerini rehin alır. Bu durumda onu bütün dünyanın dinleyeceğini bilir. Bilir, çünkü kendisi de kurtarıcısıdır. Danny nin onu dinleyecek birine ihtiyacı vardır. Kendisi gibi saygın bir rehine kurtarıcısı ve polis olan Chris Sabian dan arabuluculuk etmesini ister. Sabian böylece, her an kontrolden çıkabilecek bu durumu değiştirmek için hazırlıklara başlar.




Fragman:






















Kod:
http://www.uploadable.ch/file/MwxCgv2CMRKX/The.Negotiator.1998.Tr.BRRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi http://uploaded.net/file/adc3z6vw/The.Negotiator.1998.Tr.BRRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi http://www.nitroflare.com/view/077F110D6A60CCD/The.Negotiator.1998.Tr.BRRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi http://turbobit.net/i8078m5w05wv/The.Negotiator.1998.Tr.BRRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi.html http://www.redbunker.net/jv19pebautgd/The.Negotiator.1998.Tr.BRRip.XviD-www.derinport.in.devrimow.avi.html